Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Websites OP MAAT

Introductie

Uw website laat zien wie u bent. En daarbij past geen kant-en-klaar ontwerp. Uw bedrijf onderscheidt zich immers niet voor niets van andere partijen in de markt. Daar is een reden voor. En daarom verdient u een website die bij u past, niet een website die u morgen letterlijk bij een collega tegen kunt komen. Provicom Multimediadiensten maakt daarom voor elke klant een website op maat. Wij gebruiken dus geen kant-en-klare templates, maar ontwerpen de website geheel aan de hand van uw wensen en ideeën. Uiteraard maken we uw website ook responsive. Uw website past zich dan aan aan de schermgrootte van de gebruiker. Zo ziet uw website er altijd goed uit, ongeacht het apparaat dat wordt gebruikt.

U kunt bij ons terecht voor:

 Websites met online beheersysteem (CMS)
 Responsive designs (site aanpassend aan schermgrootte)
 Modules en koppelingen op maat

Provicom heeft ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen en bouwen van website voor kleine en middelgrote bedrijven en instellingen. Onze websites leveren we standaard met ons eigen Content Management Systeem, kortweg CMS en ook wel beheersysteem genoemd. Doordat we dit CMS zelf hebben ontwikkeld, kunnen we ook eenvoudig nieuwe functionaliteiten toevoegen of bestaande functionaliteiten aanpassen op basis van de wensen van onze klanten. Bestaande opties zijn onder meer een nieuws- en agendamodule en een toevoeging waarmee u één of meerdere fotosliders kunt beheren.

Het hebben van een website is stap één, maar het hebben van een website die aansluit bij de wensen van uw bezoekers is een stap verder. Voor u als ondernemer is het daarom belangrijk om goed na te denken over welke zaken u via uw site wilt communiceren. Denk daarbij niet alleen vanuit uzelf, maar bekijk uw website ook eens vanuit de bril van een (potentiële) klant: Wat zoekt hij/zij op uw site? Is die informatie aanwezig en zo ja, hoe gemakkelijk is deze te vinden? Provicom Multimediadiensten zal voorafgaand aan het bouwen van uw nieuwe website deze zaken samen met u doornemen om zo te komen tot een website die past bij de wensen en verwachtingen van u en uw (potentiële) klanten.

Pakketten en prijzen

Website met CMS: vanaf € 950,-

Bij ons betaalt u een vast bedrag per maand voor het gebruik en de updates van de beheerssoftware. Dit servicepakket kost € 15,50 per maand en betaalt u zo lang de website online is. Heeft u hulp nodig bij het aanpassen van de inhoud van uw website? In dat geval is ons support-contract(optioneel) wellicht interessant. Voor slechts € 5,50 per maand krijgt u 2 uur ondersteuning per jaar. Het gaat hierbij uitdrukkelijk niet om het ontwikkelen van nieuwe functies maar om het aanpassen van de inhoud, kort gezegd: het uitvoeren van werkzaamheden die u feitelijk zelf ook zou kunnen uitvoeren.

Wilt u extra modules of een website op maat? Vraag een vrijblijvende offerte aan!
Alle prijzen zijn exclusief btw en onder voorbehoud van wijzigingen.

» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »