Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Vormgeving, drukwerk & signing

Drukmogelijkheden

Traditionele drukkers werken doorgaans met zogeheten offset drukpersen. Ongeveer tweederde van al het
drukwerk in de wereld wordt in offset uitgevoerd. Tegenwoordig wordt echter ook steeds vaker digitaal gedrukt. Dat betekent dat drukwerk wordt geprint. De hoogwaardige kwaliteit is echter niet te vergelijken met de kwaliteit van reguliere thuis- en zakelijke printers.

Voorheen werd deze techniek eigenlijk uitsluitend gebruikt voor proefdrukken maar inmiddels is deze drukvorm met name vanwege de snelheid, het gemak en de kosten steeds meer in opkomst. Zeker bij lagere oplages is digitaal drukken erg interessant. Provicom levert dan ook drukwerk in zowel offset- als printkwaliteit. Bij het maken van de keuze voor de drukvorm speelt met name de oplage een grote rol. Bovendien wordt bij gepersonaliseerd drukwerk vaak gekozen voor digitaal drukken. Daarnaast kan digitaal drukwerk vaak sneller worden geleverd.

Voel het papier

Voorafgaand aan het drukken bespreken we met u de mogelijkheden. Wij maken daarvoor gebruik van papierstaaltjes zodat u zelf kunt ervaren hoe het uiteindelijke drukwerk aan zal voelen. Samen met u kiezen we of we gaan voor mat of glanzend, welke papiersoort en welke papierdikte. Soms is ook een extra afwerking interessant. Want een ansichtkaart is geen ansichtkaart zonder de gebruikelijke matte dispersielak of glimmende UV-lak op de voorzijde van de kaart.

U heeft doorgaans de keuze uit verschillende grammages. De papiergrammage duidt op de dikte van het papier. Aan de hand van het gewicht per vierkante meter papier wordt de grammage uitgedrukt. Zo is briefpapier vaak 80 of 90 grams en voor flyers wordt vaak 135 of 170 grams papier gebruikt. Hoe hoger de waarde, hoe dikker het papier en hoe luxer de uitstraling. Dikker papier levert vaak wel een meerprijs op. Samen met u bepalen we daarom welke soort, dikte, uitstraling en afwerking u zoekt.


LEES VERDER:  PRIJZEN DRUKWERK »»


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »