Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Vormgeving, drukwerk & signing

Introductie

Alhoewel we in een digitale maatschappij leven, behoort de grafische industrie nog steeds tot één van de
grotere branches in het midden- en kleinbedrijf. De vraag naar drukwerk neemt af, maar tegelijkertijd
wordt drukwerk steeds goedkoper en daarmee weer aantrekkelijker. Bovendien is het dankzij digitale
druktechnieken voordeliger om lagere oplages te drukken.
 

Provicom Multimediadiensten biedt u het totaalpakket: van het grafische ontwerp tot de daadwerkelijke uitvoering; het leveren van het drukwerk. Soms zetten we voor bedrijven een volledige huisstijl op, soms werken we op basis van een bestaande huisstijl. Zowel kleine als grote oplages zijn mogelijk en zelfs digitaal printen en personaliseren is een optie.

Verder ontwerpt en levert Provicom ook aanverwante (sign)producten zoals (beach)vlaggen en spandoeken. Daarnaast worden ook ontwerpen gemaakt voor digitale uitingen zoals bijvoorbeeld advertentiecampagnes en is de grafische afdeling van Provicom ook verantwoordelijk voor het ontwerpen van websites, webshops en mobiele (web)applicaties.

Drukwerk

Of u nu kant-en-klare drukbestanden heeft of dat u nieuw drukwerk wilt laten opmaken: wij staan voor u klaar. Van visitekaartje tot flyer en van poster tot menukaart: we ontwerpen én drukken het allemaal. U kunt drukwerk laten vervaardigen op nacalculatie of op basis van een offerteprijs.

Een greep uit ons assortiment: Ansichtkaarten - Briefpapier - Brochures - Doordrukvellen - Entreekaarten - Enveloppen - Folders - Flyers - Kaarten - Magazines - Menukaarten - Notitieblokjes - Posters - Placemats - Presentatiemappen - Scheurflyers - Stickers - Visitekaartjes

Bij Provicom Multimediadiensten kunt u terecht voor het laten ontwerpen van uw complete huisstijl. Aan de hand van uw wensen maken wij bijvoorbeeld een logo, visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Uiteraard kunnen we ook een bestaande huisstijl opfrissen of toepassen in nieuw drukwerk, bijvoorbeeld wanneer u al een huisstijl heeft maar nu alsnog gebruik wilt gaan maken van bijvoorbeeld presentatiemappen.

Provicom Multimediadiensten beschikt niet over eigen drukpersen. Wij werken samen met professionele drukkers waarbij de persen altijd rollen. Zij kunnen veel efficiënter werken en dat betekent voor u dus extra voordelig drukwerk! Ondanks dat wij niet zelf drukken heeft u natuurlijk wel de keuze uit allerlei soorten papier, uitvoeringen en grammages. Wij leveren zowel offset- als printdrukwerk. Wij adviseren u graag. Ondanks de vele mogelijkheden vindt u hier een overzicht met (richt)prijzen voor het meestbestelde drukwerk. Wilt u een eigen bestand aanleveren dat wij moeten drukken? Klik dan hier voor de aanleverspecificaties drukwerk.

Signproducten

Provicom Multimediadiensten wil bedrijven ontzorgen en zo veel mogelijk totaalpartner zijn. U kunt bij ons dus ook terecht voor het onterwerpen en leveren van signproducten. Wij leveren geen belettering maar u kunt bij ons wel terecht voor onder meer (beach)vlaggen, canvasdoeken, roll-upbanners, meshdoeken, spandoeken en zeilzoeken. Indien gewenst monteren wij deze, samen met een professioneel klussenbedrijf, ook bij u op locatie.


LEES VERDER:  DRUKMOGELIJKHEDEN »»


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »