Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Nieuwsmedia

HVZeeland.nl

Provicom beheert sinds 2003 de website HVZeeland.nl. HVZeeland.nl is één van de grootste nieuwssites in de provincie Zeeland en dé hulpverleningswebsite van Zeeland. HVZeeland.nl biedt al 15 jaar lang dagelijks nieuws en achtergronden over en rond het thema veiligheid en hulpverlening in Zeeland.

Ongeluk, schietpartij, brand of overval? Op HVZeeland.nl lees je er alles over! De artikelen worden veelal voorzien van uitgebreide foto- en videoreportages. Op de website vindt u ook de laatste P2000 alarmeringen, het weerbericht en nuttige tips en informatie.

Met zo'n 3,4 miljoen paginaweergaves per maand en een bereik van 272.000 unieke bezoekers per maand (Bron: Google Analytics (periode: juli t/m december 2017) is HVZeeland.nl één van de grootste websites van Zeeland.

Provicom Multimediadiensten beschikt over een eigen redactie en een dekkende 24/7 piketdienst voor de calamiteitenverslaggeving op HVZeeland.nl. Het gemaakte beeldmateriaal wordt overigens ook doorgezet naar regionale, binnenlandse en buitenlandse media zoals Omroep Zeeland, NOS, RTL en SBS. Op deze pagina lees je daar meer over.

Informatie over de advertentiemogelijkheden vindt u hier.


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »