Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Nieuwsmedia

HVZeeland.nl

Provicom beheert sinds 2003 de website HVZeeland.nl. HVZeeland.nl is één van de grootste nieuwssites in de provincie Zeeland en dé hulpverleningswebsite van Zeeland. HVZeeland.nl biedt al 15 jaar lang dagelijks nieuws en achtergronden over en rond het thema veiligheid en hulpverlening in Zeeland.

Ongeluk, schietpartij, brand of overval? Op HVZeeland.nl lees je er alles over! De artikelen worden veelal voorzien van uitgebreide foto- en videoreportages. Op de website vindt u ook de laatste P2000 alarmeringen, het weerbericht en nuttige tips en informatie.

Met zo'n 4,2 miljoen paginaweergaves en gemiddeld 467.000 gebruikers per maand (Bron: Google Analytics (periode: 1 januari 2020 t/m 31 augustus 2020) is HVZeeland.nl één van de grootste websites van Zeeland.

Provicom Multimediadiensten beschikt over een eigen redactie en een dekkende 24/7 piketdienst voor de calamiteitenverslaggeving op HVZeeland.nl. Het gemaakte beeldmateriaal wordt overigens ook doorgezet naar regionale, binnenlandse en buitenlandse media zoals Omroep Zeeland, NOS, RTL en SBS. Op deze pagina lees je daar meer over.

Informatie over de advertentiemogelijkheden vindt u hier.


» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »