Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Narrowcasting

Onze pakketten en prijzen

Bij ons kunt u kiezen uit twee narrowcastingvarianten: 'standaard' en 'compleet'. Bij beide pakketten leveren wij een werkend systeem bestaande uit een televisiescherm, de benodigde bekabeling, een muurbeugel en de computerapparatuur. Deze is uiteraard voorzien van ons softwarepakket Easychannel. Het verschil tussen beide pakketten zit puur in de mogelijkheden: bij het standaardpakket kunt u geen gebruik maken van een nieuwsticker en videofragmenten/animaties. Bij het pakket 'compleet' kan dit wel. Beide systemen ondersteunen meerdere kanalen.

Overzicht

'Standaard' 'Compleet'
  42 inch full HD LED-televisie
  Alle benodigde bekabeling   
  Bevestigingsbeugel voor wandmontage
  Computerapparatuur en Easychannel-software
  Onbeperkt aantal gebruikers
  Meerdere kanalen mogelijk (meerprijs)
  Tekstpagina's
  Fullscreen afbeeldingen
  Vloeiende overgangen tussen pagina's
  Nieuwsticker (handmatig of RSS)
  Videofragmenten en animaties
Totaalprijs: € 1.150,- € 1.450,-


Service- en support

Bij ons betaalt u niet per aanpassing aan het systeem. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand voor het gebruik en de updates van de beheerssoftware. Dit servicepakket kost € 25,- per maand en betaalt u zo lang u het narrowcastingsysteem gebruikt. Heeft u hulp nodig bij het aanpassen van de inhoud van uw Easychannel? In dat geval is ons support-contract(optioneel) wellicht interessant. Voor slechts € 5,- per maand krijgt u 2 uur ondersteuning per jaar. Het gaat hierbij uitdrukkelijk niet om het ontwikkelen van nieuwe functies maar om het aanpassen van de inhoud, kort gezegd: het uitvoeren van werkzaamheden die u feitelijk zelf ook zou kunnen uitvoeren.
 

Alle prijzen zijn exclusief éénmalige installatiekosten op locatie. Wij geven u indien gewenst graag vooraf een prijsindicatie. Meerdere schermen, kanalen of systemen? Vraag een offerte op maat! Alle prijzen zijn exclusief btw.

» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »