Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Narrowcasting

Onze pakketten en prijzen

Met ons pakket 'Compleet' kunt u direct aan de slag. Alle benodigdheden en het ontwerp zijn hierin inbegrepen. De prijs is wel exclusief montage op locatie maar de meerprijs hiervoor is, afhankelijk van de situatie, doorgaans beperkt. Uiteraard kunnen wij u vooraf een indicatie geven.

Overzicht

'Compleet'
  Ontwerp narrowcastingkanaal
  A-merk 43 inch televisie
  Alle benodigde bekabeling
  Bevestigingsbeugel voor wandmontage
  Computerapparatuur en Easychannel-software
  Onbeperkt aantal gebruikers
  Meerdere kanalen mogelijk (meerprijs)
  Tekstpagina's
  Fullscreen afbeeldingen
  Vloeiende overgangen tussen pagina's
  Nieuwsticker (handmatig of RSS)
  Videofragmenten en animaties
Totaalprijs:€ 1.425,-


Service- en support

Bij ons betaalt u niet per aanpassing aan het systeem. U betaalt namelijk een vast bedrag per maand voor het gebruik en de updates van de beheerssoftware. Dit servicepakket kost € 25,- per maand en betaalt u zo lang u het narrowcastingsysteem gebruikt. Heeft u hulp nodig bij het aanpassen van de inhoud van uw Easychannel? In dat geval is ons support-contract(optioneel) wellicht interessant. Voor slechts € 5,- per maand krijgt u 2 uur ondersteuning per jaar. Het gaat hierbij uitdrukkelijk niet om het ontwikkelen van nieuwe functies maar om het aanpassen van de inhoud, kort gezegd: het uitvoeren van werkzaamheden die u feitelijk zelf ook zou kunnen uitvoeren.
 

Alle prijzen zijn exclusief éénmalige installatiekosten op locatie. Wij geven u indien gewenst graag vooraf een prijsindicatie. Meerdere schermen, kanalen of systemen? Vraag een offerte op maat! Alle prijzen zijn exclusief btw.

» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »