Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Narrowcasting

De inhoud beheren

Provicom heeft haar eigen concept ontwikkeld om narrowcastingsystemen op eenvoudige wijze te kunnen beheren: Easychannel. Hiermee kunt u eenvoudig zelf tekstpagina’s invullen, afbeeldingen toevoegen en videofragmenten inplannen. De inhoud van het Easychannel kan bovendien vanaf elke computer met internetverbinding worden aangepast. De inhoud van het narrowcasting-systeem kan daardoor dus ook centraal voor meerdere afdelingen of vestigingen worden ingevuld. Op deze wijze kan narrowcasting ook door uw organisatie optimaal worden ingezet.

Meerdere kanalen

Met behulp van Easychannel is ook het mogelijk om een narrowcastingsysteem op te bouwen uit meerdere kanalen. Hierdoor is het mogelijk om in een supermarkt bijvoorbeeld bij elke afdeling een eigen kanaal te tonen met daarbij informatie die volledig is afgestemd op de betreffende afdeling. Zo treft u bij de broodafdeling dus aanbiedingen van de bakkerij en bij de vleesafdeling acties van de slagerij. Op die manier kan content volledig worden toegespitst op het aanwezige publiek.

Waarom Easychannel?

 Content overal ter wereld online aanpasbaar
 Eenvoudige installatie
 Geen netwerkkabel nodig, werkt ook via WiFi
 Handig plansysteem met previewfunctie
 Modules op maat mogelijk
 Opsplitsen in subkanalen mogelijk
 Zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)


LEES VERDER:  ONZE PAKKETTEN EN PRIJZEN »»

» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »