Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Narrowcasting

De inhoud beheren

Provicom heeft haar eigen concept ontwikkeld om narrowcastingsystemen op eenvoudige wijze te kunnen beheren: Easychannel. Hiermee kunt u eenvoudig zelf tekstpagina’s invullen, afbeeldingen toevoegen en videofragmenten inplannen. De inhoud van het Easychannel kan bovendien vanaf elke computer met internetverbinding worden aangepast. De inhoud van het narrowcasting-systeem kan daardoor dus ook centraal voor meerdere afdelingen of vestigingen worden ingevuld. Op deze wijze kan narrowcasting ook door uw organisatie optimaal worden ingezet.

Meerdere kanalen

Met behulp van Easychannel is ook het mogelijk om een narrowcastingsysteem op te bouwen uit meerdere kanalen. Hierdoor is het mogelijk om in een supermarkt bijvoorbeeld bij elke afdeling een eigen kanaal te tonen met daarbij informatie die volledig is afgestemd op de betreffende afdeling. Zo treft u bij de broodafdeling dus aanbiedingen van de bakkerij en bij de vleesafdeling acties van de slagerij. Op die manier kan content volledig worden toegespitst op het aanwezige publiek.

Waarom Easychannel?

 Content overal ter wereld online aanpasbaar
 Eenvoudige installatie
 Geen netwerkkabel nodig, werkt ook via WiFi
 Handig plansysteem met previewfunctie
 Modules op maat mogelijk
 Opsplitsen in subkanalen mogelijk
 Zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (CMS)


LEES VERDER:  ONZE PAKKETTEN EN PRIJZEN »»

» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »