Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

WiFi-netwerken

Provicom Multimediadiensten heeft jarenlange ervaring in het realiseren van draadloze internetnetwerken (WiFi-netwerken) op allerlei locaties. Van een kantoorgebouw tot een hotel en van slaapstrandhuisjes tot een camping: wij voorzagen ze van draadloos internet om zo het personeel, de gasten en bezoekers te voorzien van een stabiele WiFi-verbinding. Om een goed signaal te kunnen realiseren bezoeken wij altijd eerst de locatie om te bepalen welke apparatuur nodig is.

WiFi is niet alleen binnen realiseerbaar. Provicom Multimediadiensten heeft namelijk onlangs zelfs een standaardconcept ontwikkeld om outdoorlocaties zoals (mini)campings en jachthavens te voorzien van een goed werkend WiFi-systeem. Hiervoor wordt op een centrale locatie een mast geplaatst. Deze mast wordt vervolgens voorzien van speciale apparatuur die het aanwezige hoofdsignaal verder verspreid over uw terrein. Dit signaal wordt via een straalverbinding vanaf uw hoofdlocatie (bijvoorbeeld het receptiegebouw) opgepikt en doorgestuurd naar de mast.

Vanaf daar wordt het dus verder verspreid naar de bezoekers of gasten. De mast heeft een bereik van circa 100 meter rondom. Vaak is het plaatsen van één mast dus al voldoende om een dekkend signaal te creeëren. Heeft u een groot terrein of wordt dit gesplitst, bijvoorbeeld door bebouwing, dan kunnen meerdere masten worden geplaatst.

U ziet het: vrijwel altijd zijn er mogelijkheden om een goed WiFi-netwerk te realiseren. Heeft u geen goed werkend internetsignaal of onvoldoende bandbreedte? Ook dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Natuurlijk maken wij ook graag een afspraak om de mogelijkheden van ons totaalpakket persoonlijk met u door te spreken. Bel voor een afspraak!

 

LEES VERDER:  INTERNETVERBINDINGEN »»

» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »