Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

WiFi-netwerken

Provicom Multimediadiensten heeft jarenlange ervaring in het realiseren van draadloze internetnetwerken (WiFi-netwerken) op allerlei locaties. Van een kantoorgebouw tot een hotel en van slaapstrandhuisjes tot een camping: wij voorzagen ze van draadloos internet om zo het personeel, de gasten en bezoekers te voorzien van een stabiele WiFi-verbinding. Om een goed signaal te kunnen realiseren bezoeken wij altijd eerst de locatie om te bepalen welke apparatuur nodig is.

WiFi is niet alleen binnen realiseerbaar. Provicom Multimediadiensten heeft namelijk onlangs zelfs een standaardconcept ontwikkeld om outdoorlocaties zoals (mini)campings en jachthavens te voorzien van een goed werkend WiFi-systeem. Hiervoor wordt op een centrale locatie een mast geplaatst. Deze mast wordt vervolgens voorzien van speciale apparatuur die het aanwezige hoofdsignaal verder verspreid over uw terrein. Dit signaal wordt via een straalverbinding vanaf uw hoofdlocatie (bijvoorbeeld het receptiegebouw) opgepikt en doorgestuurd naar de mast.

Vanaf daar wordt het dus verder verspreid naar de bezoekers of gasten. De mast heeft een bereik van circa 100 meter rondom. Vaak is het plaatsen van één mast dus al voldoende om een dekkend signaal te creeëren. Heeft u een groot terrein of wordt dit gesplitst, bijvoorbeeld door bebouwing, dan kunnen meerdere masten worden geplaatst.

U ziet het: vrijwel altijd zijn er mogelijkheden om een goed WiFi-netwerk te realiseren. Heeft u geen goed werkend internetsignaal of onvoldoende bandbreedte? Ook dan adviseren wij u graag over de mogelijkheden. Natuurlijk maken wij ook graag een afspraak om de mogelijkheden van ons totaalpakket persoonlijk met u door te spreken. Bel voor een afspraak!

 

LEES VERDER:  INTERNETVERBINDINGEN »»

» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »