Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

Werken vanaf afstand

Soms is het hebben van een werkplek op kantoor niet genoeg en wilt u ook vanaf thuis of vanaf locatie de ICT-systemen van het bedrijf kunnen gebruiken. Ongeveer 64% van de Nederlandse bedrijven ondersteunde volgens het CBS in 2013 dit zogeheten telewerken. Het gaat daarbij niet alleen om toegang tot e-mail, maar ook om toegang tot bestanden, intranet en softwaresystemen.

Provicom kan bedrijven ook bij dit soort technieken van dienst zijn. Wilt u ook uw vaste telefoonlijnen binnenkrijgen als u op pad bent of thuiswerkt? Provicom helpt u letterlijk op weg. Digitale telefonie biedt hiervoor namelijk volop mogelijkheden. Meer informatie over digitale telefonie (VoIP) vindt u hier.
  

LEES VERDER:  WIFI-NETWERKEN »»

» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »