Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

Werken vanaf afstand

Soms is het hebben van een werkplek op kantoor niet genoeg en wilt u ook vanaf thuis of vanaf locatie de ICT-systemen van het bedrijf kunnen gebruiken. Ongeveer 64% van de Nederlandse bedrijven ondersteunde volgens het CBS in 2013 dit zogeheten telewerken. Het gaat daarbij niet alleen om toegang tot e-mail, maar ook om toegang tot bestanden, intranet en softwaresystemen.

Provicom kan bedrijven ook bij dit soort technieken van dienst zijn. Wilt u ook uw vaste telefoonlijnen binnenkrijgen als u op pad bent of thuiswerkt? Provicom helpt u letterlijk op weg. Digitale telefonie biedt hiervoor namelijk volop mogelijkheden. Meer informatie over digitale telefonie (VoIP) vindt u hier.
  

LEES VERDER:  WIFI-NETWERKEN »»

» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »