Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

Internetverbindingen

Wij leveren ook verschillende internetverbindingen. U kunt bij ons terecht voor internet via de satelliet, ADSL-verbindingen en VDSL-verbindingen. Dankzij de producten van professionele partners als DrayTek en EnGenius kunnen wij onze particuliere en zakelijke klanten voorzien van stabiele (wireless) internetverbindingen via glasvezel, kabel (coax), VDSL, ADSL en SDSL.
 

Satellietinternet

Internetverbindingen via de satelliet hebben overal dezelfde snelheidsmogelijkheden. Dus ook in het buitengebied waar reguliere verbindingen dat vaak niet hebben. Internet via de satelliet biedt dan ook uitkomst op locaties waar geen goede ADSL- of kabelinternetverbinding (coax) leverbaar is. Zowel zakelijk als particulier gebruik is mogelijk. Ook bellen via internet (VoIP) en pinnen is over deze verbindingen mogelijk.
 

Tarieven

- ADSL: € 29,95 per maand + € 8,50 per maand vastrecht koper = € 38,45 per maand
- VDSL: € 24,95 per maand + € 8,50 per maand vastrecht koper = € 33,45 per maand
- Satellietinternet: Op aanvraag
 

Eénmalige kosten

- Aansluitkosten bestaande verbinding ADSL/VDSL: € 19,95
- Aansluitkosten nieuwe verbinding i.c.m. KPN-monteur: € 19,95 + € 55,00 = € 74,95
  

LEES VERDER:  WERKEN VANAF AFSTAND »»

» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »