Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

Internetverbindingen

Wij leveren ook verschillende internetverbindingen. U kunt bij ons terecht voor internet via de satelliet, ADSL-verbindingen en VDSL-verbindingen. Dankzij de producten van professionele partners als DrayTek en EnGenius kunnen wij onze particuliere en zakelijke klanten voorzien van stabiele (wireless) internetverbindingen via glasvezel, kabel (coax), VDSL, ADSL en SDSL.
 

Satellietinternet

Internetverbindingen via de satelliet hebben overal dezelfde snelheidsmogelijkheden. Dus ook in het buitengebied waar reguliere verbindingen dat vaak niet hebben. Internet via de satelliet biedt dan ook uitkomst op locaties waar geen goede ADSL- of kabelinternetverbinding (coax) leverbaar is. Zowel zakelijk als particulier gebruik is mogelijk. Ook bellen via internet (VoIP) en pinnen is over deze verbindingen mogelijk.
 

Tarieven

- ADSL: € 29,95 per maand + € 8,50 per maand vastrecht koper = € 38,45 per maand
- VDSL: € 24,95 per maand + € 8,50 per maand vastrecht koper = € 33,45 per maand
- Satellietinternet: Op aanvraag
 

Eénmalige kosten

- Aansluitkosten bestaande verbinding ADSL/VDSL: € 19,95
- Aansluitkosten nieuwe verbinding i.c.m. KPN-monteur: € 19,95 + € 55,00 = € 74,95
  

LEES VERDER:  WERKEN VANAF AFSTAND »»

» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »