Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

Digitale telefonie (VoIP)

Het aantal vaste telefoonaansluitingen zit nog steeds in de lift. Toch neemt het aantal Nederlanders dat belt via een traditionele lijn af. Het grootste deel van de Nederlanders (71%) belt tegenwoordig namelijk digitaal via het zogeheten Voice over Internet Protocol, kortweg VoIP. Digitale telefonie is dus populair. Maar waarom eigenlijk? En is IP-telefonie wellicht ook iets voor uw organisatie?

De kans is groot dat het antwoord op die vraag met ‘Ja!’ beantwoord kan worden. VoIP biedt namelijk alle mogelijkheden van traditionele (ISDN-)telefonie, uitgebreid met allerlei extra‘s. Een VoIP-verbinding vervangt dus de reguliere telefoonverbinding zoals bijvoorbeeld KPN die aanbiedt. Dankzij de integratie met handige software en mobiele applicaties kunt u nog eenvoudiger gesprekken aannemen, in de wacht zetten en doorverbinden. Ook kunt u dus ‘vaste’ lijnen binnen laten komen op uw mobiele telefoon. Groot voordeel is bovendien dat het vaak mogelijk is om te besparen op de abonnementskosten.

Om aan de slag te kunnen met VoIP is de kans groot dat u eerst moet investeren in nieuwe apparatuur. Die investering verdienen de meeste ondernemers echter binnen korte tijd terug door de lagere bel- en abonnementskosten. Omdat u belt via internet heeft u natuurlijk ook een stabiele internetverbinding nodig. De ICT-servicedienst van Provicom kan u op al deze terreinen niet alleen adviseren maar ook in de praktijk van dienst zijn. Eén ICT-totaalpartner dus.


Voordelen digitale telefonie (VoIP):

 Geld besparen t.o.v. reguliere telefoonlijn
 Systeem eenvoudig uit te breiden en in te krimpen
 Handige functies zoals keuzemenu en wachtrij
 Mobiele telefoon integreren met 'vaste' centrale
 'Vaste' gesprekken beantwoorden op uw mobiel
 Zie direct welke collega's in gesprek zijn
 Gratis onderling bellen
 Nummerbehoud mogelijk
 Bellen in HD-kwaliteit

Pakketten en prijzen

Bellen vanaf € 12,50 per maand

Bellen via het internet kan bij Provicom al vanaf € 12,50 per maand. U heeft dan de beschikking over één telefoonnummer en één gebruiker. Hieronder vindt u ons volledige tariefoverzicht. Weet u niet zeker van welke opties gebruik wilt maken of hoeveel gebruikers u nodig heeft? Wij maken graag een offerte!
 

Onze tarieflijst:

- Basisabonnement: € 12,50
- Extra nummer(s): € 5,00
- Extra gebruiker(s): € 2,50
- Wachtmuziek: € 1,00
- Voicemail (bij geen gehoor): € 0,50
- Keuzemenu: € 5,00
- Gebruik toolbar en/of app (per gebruiker): € 1,50
- HIPIN-software voor op PC (per gebruiker): € 0,50
- Voicemail (volgens planning): € 4,50
- Meerprijs business-gebruiker (per gebruiker): € 1,00
- Meerprijs premium-gebruiker (per gebruiker): € 2,00
 

Eénmalige kosten

- Aansluitkosten: € 19,95 (per locatie)
- Aanvraag nieuw nummer: € 15,00 (per nummer)
- Aanvraag portering nummer: € 15,00 (per nummer)
 

LEES VERDER:  INTERNETVERBINDINGEN »»

» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »