Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» ICT, internet & digitale telefonie

Effectiever werken dankzij ICT

In 2013 gebruikte volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) zo'n 68% van de werknemers geregeld een computer voor het werk. Dat is logisch want moderne technologie biedt veel mogelijkheden. Maar er zijn wel risico’s. Want hoe lang kan uw organisatie zonder telefonie? En zonder internet? Sommige sectoren houden het wel een dag uit. Andere bedrijven liggen al volledig plat bij een storing van een half uur. Toch kunt u niet altijd meer om al deze technieken heen. Een goede werking is daarom erg belangrijk. En een professionele ICT-partner die zorgt voor stabiliteit dus ook.

Kortgezegd is de genoemde 68% tijdens hun werk in meer of mindere mate afhankelijk van een computer. Maar niet alleen hun PC moet goed functioneren. Naarmate het gebruik van computers in een organisatie toeneemt, neemt ook de behoefte aan een goed bedrijfsnetwerk toe. En wat te denken van de centrale (data)server? Provicom Multimediadiensten ondersteunt bedrijven middels werkplek-, netwerk- en serverbeheer. Provicom voert niet alleen onderhoud uit maar levert ook hard- en software, internetverbindingen en randapparatuur zoals printers. Verder zijn we ook specialist op het gebied van digitale telefonie (VoIP). Uitgangspunt is dat u één partner heeft voor al uw ict-zaken met als doel het realiseren van een stabiele digitale werkomgeving.
 

U kunt bij ons terecht voor:

 Werkplek-, netwerk- en serveberheer
 Het verzorgen van (online) back-ups
 Advisering en levering hard- en software
 WiFi-oplossingen voor binnen en buiten
 Hulp bij het werken op afstand
 Levering digitale telefonie (VoIP) en internetverbindingen

Onze voordelen:

 Eigen servicedienst, 24/7 bereikbaar
 Korte lijnen en persoonlijk contact
 Jarenlange ervaring met Windows, Linux en Mac

 

LEES VERDER:  DIGITALE TELEFONIE (VOIP) »»

» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »