Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Fotografie & videoproducties

Introductie

Provicom Multimediadiensten is gespecialiseerd in journalistieke producties. Wij zijn gespecialiseerd in het zogeheten 112-nieuws. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot dé vaste leverancier van Zeeuws calamiteitennieuws voor Omroep Zeeland. Daarnaast werken we frequent voor de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC). Ook zijn wij correspondent voor SBS6' Hart van Nederland (Talpa) en werken wij regelmatig voor het NOS Journaal en RTL Nieuws. Wij werken ook samen met Belgische omroepen als VRT en VTM.

Uitrusting

Provicom Multimediadiensten beschikt over een eigen redactie en een dekkende 24/7 piketdienst voor de calamiteitenverslaggeving. Al ruim tien jaar beschikken wij over een eigen videomontagewagen. Ons team staat hiermee 24/7 voor u klaar! Onze fotografen zijn uitgerust met professionele Canon en Nikon-spiegelreflexcamera's. Wij werken met professionale JVC-videocamera's. Alle medewerkers zijn in het bezit van de Landelijke Politieperskaart. 


 


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »