Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» Fotografie & videoproducties

Introductie

Provicom Multimediadiensten is gespecialiseerd in journalistieke producties. In de afgelopen jaren zijn wij uitgegroeid tot dé vaste leverancier van Zeeuws calamiteitennieuws voor Omroep Zeeland. Daarnaast werken we frequent voor de Provinciale Zeeuwse Courant (PZC). Ook zijn wij correspondent voor SBS6' Hart van Nederland (Talpa) en werken wij regelmatig voor het NOS Journaal en RTL Nieuws. Wij werken ook samen met Belgische omroepen als VRT en VTM.

Wij zijn gespecialiseerd in het zogeheten 112-nieuws, maar natuurlijk maken wij ook regelmatig reportages en programma's met een politiek, commercieel, informatief of amuserend karakter. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor archiefmateriaal uit onze beeldbank met daarin veel foto's uit de provincie Zeeland.

Uitrusting

Provicom Multimediadiensten beschikt over een eigen redactie en een dekkende 24/7 piketdienst voor de calamiteitenverslaggeving. Al bijna tien jaar beschikken wij over een eigen videomontagewagen. Ons team staat hiermee 24/7 voor u klaar! Onze fotografen zijn uitgerust met professionele Canon en Nikon-spiegelreflexcamera's. Wij werken met professionale JVC-videocamera's. Alle medewerkers zijn in het bezit van de Landelijke Politieperskaart. 


 


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »