Creatieve professionals in zichtbare communicatie.

» WAT WIJ DOEN

Kies hieronder één van onze diensten:

Op zoek naar een professionele (pers)fotograaf of wilt u een flitsende bedrijfsvideo? Dan bent u aan het juiste adres! Zet u fotografie of video in om een (potentiële) klant te overtuigen, dan wilt u natuurlijk wel dat uw boodschap professioneel overkomt. Provicom kan daar voor zorgen. Van nieuwsreportage tot commercial, Provicom verzorgt de fotografie en maakt voor u de videoproductie.


Wij leveren zeer uiteenlopende ict-diensten zoals digitale telefonie, werkplek-, netwerk- en serverbeheer. Een goede partner hiervoor is erg belangrijk. Want zeg nu eerlijk: hoe lang kan uw organisatie zonder telefonie? En zonder internet? Sommige sectoren houden het wel een dag uit. Andere bedrijven liggen al volledig plat bij een storing van een half uur. Toch kunt u niet altijd meer om al deze technieken heen. Een goede werking is dus erg belangrijk. En een professionele ICT-partner die zorgt voor stabiliteit dus ook.

 


Met ons 'Easychannel' kunt u gemakkelijk een eigen televisiekanaal ontwikkelen en zo interactief communiceren. De mogelijkheden van narrowcasting zijn eindeloos en narrowcasting kan allerlei doelen dienen. Vaak gaat het om het verspreiden van merk-, product- of dienst-/serviceinformatie maar narrowcasting kan ook als functie hebben de weg te wijzen of het wachten te vergemakkelijken door middel van entertainment.

 


Provicom beheert twee nieuwssites. HVZeeland.nl brengt calamiteitennieuws en bestaat sinds 2003. Met 3,3 miljoen pageviews per maand is dit de grootste van de twee. De ander, Zeeuwseregio.nl, is gericht op het reguliere Zeeuwse nieuws en biedt bovendien een uitgebreide evenementenagenda.

 


Wij ontwerpen en leveren bedrijfs- en promotioneel drukwerk en sign-producten zoals vlaggen en spandoeken. Soms zetten we voor bedrijven een volledige huisstijl op, soms werken we op basis van een bestaande huisstijl. Zowel kleine als grote oplages zijn mogelijk en zelfs digitaal printen en personaliseren is een optie.

 


Wij bouwen professionele, responsieve websites, webshops, (mobiele) applicaties én software op maat. Uw website laat zien wie u bent. En daarbij past geen kant-en-klaar ontwerp. Uw bedrijf onderscheidt zich immers niet voor niets van andere partijen in de markt. Daar is een reden voor. En daarom verdient u een website die bij u past, niet een website die u morgen letterlijk bij een collega tegen kunt komen. Provicom Multimediadiensten maakt daarom voor elke klant een website op maat.

» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »