Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Chapeau! Damesmode

Introductie

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het prachtige historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires voor de modebewuste vrouw. De verrassende collectie biedt een ruime keuze in labels van een hoge kwaliteit, passend voor elke vrouw.

De opdracht

Provicom Multimediadiensten bouwde voor Chapeau! Damesmode een complete, eigentijdse responsive website. De site is opgemaakt in de huisstijl van Chapeau! en bevat aansprekende foto's uit de lookbooks van de aanwezige merken. Voor Chapeau! Damesmode ontwierpen en leverden we ook visitekaartjes. Verder realiseerden wij een WiFi-netwerk.

Dit zegt de klant:

Jeanette Maaskant-De Ridder (mede-eigenaar): "Dank jullie wel voor het maken van onze website. We zijn er dan ook ontzettend blij mee en bevelen jullie zeker bij anderen aan."
 
Bekijk nu de website: www.chapeaudamesmode.nl


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »