Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Chapeau! Damesmode

Introductie

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het prachtige historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires voor de modebewuste vrouw. De verrassende collectie biedt een ruime keuze in labels van een hoge kwaliteit, passend voor elke vrouw. 

De opdracht

Provicom Multimediadiensten bouwde voor Chapeau! Damesmode een complete, eigentijdse responsive website. De site is opgemaakt in de huisstijl van Chapeau! en bevat aansprekende foto's uit de lookbooks van de aanwezige merken. Voor Chapeau! Damesmode ontwierpen en leverden we ook visitekaartjes. Verder realiseerden wij een WiFi-netwerk.

Dit zegt de klant:

Jeanette Maaskant-De Ridder (mede-eigenaar): "Dank jullie wel voor het maken van onze website. We zijn er dan ook ontzettend blij mee en bevelen jullie zeker bij anderen aan."
 
Bekijk nu de website: www.chapeaudamesmode.nl


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »