Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Julsing Financieel Support

Introductie

Julsing Financieel Support biedt hulp en ondersteuning op financieel gebied voor een ieder die moeite heeft om zijn of haar financiële administratie op orde te krijgen of te houden. Julsing Financieel Support helpt onder meer via budgetcoaching, seniorbanking, inkomensbeheer, het uitvoeren van beschermingsbewind en belastingservices.

De opdracht

Provicom Multimediadiensten bouwde voor Julsing Financieel Support een complete website. We maakten een nieuw ontwerp maar wel op basis van de bestaande huisstijl. Zodoende komt de kleurstelling rood-wit-grijs terug en ook komt de uitgestrekte hand terug in het ontwerp.

Bekijk nu de website: www.julsingfinancieelsupport.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »