Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Jeans Inn

Introductie

Al sinds 1978 is Jeansinn een begrip in Zeeland. Het bedrijf staat vanaf dag één voor een uitgebreide service en goede kwaliteit. In de kledingzaken vind je dan ook uitgebreide collecties voor zowel heren als dames. Ondanks dat blijft de spijkerbroek centraal staan. Het blijven innoveren op het gebied van jeans en nieuwe merken biedt jou de mogelijkheid met de laatste mode en trends mee te gaan. Jeans Inn heeft vestigingen in Goes, Heinkenszand, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen.

De opdracht

Bij de verschillende vestigingen van Jeans Inn verzorgen wij de ict. We zorgen verder dat de winkels beschikken over een stabiele internetverbinding. Daarnaast bellen alle fillialen van deze kledingketen via digitale telefonie (VoIP) van Provicom Multimediadiensten.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »