Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Jeans Inn

Introductie

Al sinds 1978 is Jeansinn een begrip in Zeeland. Het bedrijf staat vanaf dag één voor een uitgebreide service en goede kwaliteit. In de kledingzaken vind je dan ook uitgebreide collecties voor zowel heren als dames. Ondanks dat blijft de spijkerbroek centraal staan. Het blijven innoveren op het gebied van jeans en nieuwe merken biedt jou de mogelijkheid met de laatste mode en trends mee te gaan. Jeans Inn heeft vestigingen in Goes, Heinkenszand, Middelburg, Terneuzen en Vlissingen.

De opdracht

Bij de verschillende vestigingen van Jeans Inn verzorgen wij de ict. We zorgen verder dat de winkels beschikken over een stabiele internetverbinding. Daarnaast bellen alle fillialen van deze kledingketen via digitale telefonie (VoIP) van Provicom Multimediadiensten.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »