Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Stomerij Veldman

Introductie

Stomerij & Wasserij Veldman beschikt over drie locaties: één in Goes, één in Middelburg en één in Vlissingen. Daarnaast zijn er verspreid over de provincie ook nog talloze afgiftepunten (depots). U kunt hier terecht voor het deskundig wassen, stomen en repareren van textiel.  Zowel particulieren als zakelijke klanten worden door Veldman geholpen bij onder meer het reinigen van kleding, dekbedden, vloerkleden, tapijten, gordijnen en schoonloopmatten.

De opdracht

Voor Stomerij Veldman maakten wij in de zomer van 2014 flyers met een perforatie waardoor er een scheurstrook is ontstaan. Op de scheurstrook een speciale aanbieding. De flyers zijn in een grote oplage huis-aan-huis verspreid op Zuid-Beveland. Wij verzorgden het ontwerp, de druk en de verspreiding.

Deze stomerij was na het beëindigen van een franchiseformule in 2016 toe aan een eigen, nieuwe website. Aan ons de taak om alle informatie over de diensten helder in beeld te brengen binnen de kaders van de geldende huisstijl. Wij verzorgden ook de fotografie en leverden naast een nieuwe website ook visitekaartjes en folders.

Bekijk nu de website: www.stomerijveldman.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »