Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Stomerij Veldman

Introductie

Stomerij & Wasserij Veldman beschikt over drie locaties: één in Goes, één in Middelburg en één in Vlissingen. Daarnaast zijn er verspreid over de provincie ook nog talloze afgiftepunten (depots). U kunt hier terecht voor het deskundig wassen, stomen en repareren van textiel.  Zowel particulieren als zakelijke klanten worden door Veldman geholpen bij onder meer het reinigen van kleding, dekbedden, vloerkleden, tapijten, gordijnen en schoonloopmatten.

De opdracht

Voor Stomerij Veldman maakten wij in de zomer van 2014 flyers met een perforatie waardoor er een scheurstrook is ontstaan. Op de scheurstrook een speciale aanbieding. De flyers zijn in een grote oplage huis-aan-huis verspreid op Zuid-Beveland. Wij verzorgden het ontwerp, de druk en de verspreiding.

Deze stomerij was na het beëindigen van een franchiseformule in 2016 toe aan een eigen, nieuwe website. Aan ons de taak om alle informatie over de diensten helder in beeld te brengen binnen de kaders van de geldende huisstijl. Wij verzorgden ook de fotografie en leverden naast een nieuwe website ook visitekaartjes en folders.

Bekijk nu de website: www.stomerijveldman.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »