Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Zeeuwse reddingsbrigades

Introductie

In de rayoncommissie Zuid-West van Reddingsbrigade Nederland zijn de verschillende Zeeuwse reddingsbrigades vertegenwoordigd. De verschillende brigades geven onder meer opleidingen zwemmend en varend redden en EHBO. Ook hebben diverse brigades een rampentaak via de Nationale Reddingsvloot. Deze brigades hebben de beschikking over varend materieel en een getrainde rampenploeg en kunnen zodoende worden ingezet bij watersnoodrampen.

Bijna alle Zeeuwse brigades werken samen in de zogenaamde RVR. Op het gebied van bewakingen en opleidingen wordt samengewerkt. De RVR draagt dankzij kwaliteitseisen ook bij aan het verder professionaliseren van materieel, uitrusting, opleiding, training, paraatheid en inzetbaarheid.

De opdracht

In navolging van de website voor de Middelburgse reddingsbrigade is ons gevraagd om website te maken voor de Zeeuwse reddingsbrigades samen. Om de kosten laag te houden is gekozen voor een aangepaste versie van de Middelburgse website.

Bekijk nu de website: www.zeeuwsereddingsbrigades.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »