Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Zeeuwse reddingsbrigades

Introductie

In de rayoncommissie Zuid-West van Reddingsbrigade Nederland zijn de verschillende Zeeuwse reddingsbrigades vertegenwoordigd. De verschillende brigades geven onder meer opleidingen zwemmend en varend redden en EHBO. Ook hebben diverse brigades een rampentaak via de Nationale Reddingsvloot. Deze brigades hebben de beschikking over varend materieel en een getrainde rampenploeg en kunnen zodoende worden ingezet bij watersnoodrampen.

Bijna alle Zeeuwse brigades werken samen in de zogenaamde RVR. Op het gebied van bewakingen en opleidingen wordt samengewerkt. De RVR draagt dankzij kwaliteitseisen ook bij aan het verder professionaliseren van materieel, uitrusting, opleiding, training, paraatheid en inzetbaarheid.

De opdracht

In navolging van de website voor de Middelburgse reddingsbrigade is ons gevraagd om website te maken voor de Zeeuwse reddingsbrigades samen. Om de kosten laag te houden is gekozen voor een aangepaste versie van de Middelburgse website.

Bekijk nu de website: www.zeeuwsereddingsbrigades.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »