Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Johnny's Taria

Introductie

Johnny's Taria bestaat al sinds 1980 en is een begrip op Schouwen-Duiveland e.o., dit door levering van kwaliteit en service. Men biedt een uitgebreid assortiment aan snacks, frites, belegde broodjes, softijs en verpakt ijs. Sinds dinsdag 23 juni 2015 is Johnny's Taria te vinden op een nieuwe locatie. Johnny's Taria vindt u voortaan aan de Korte Ring 16 in het centrum van Bruinisse. In dit nieuwe onderkomen beschikt men over een groot zitgedeelte. Johhny's Taria is nu dus ook de beste plek om heerlijk een lunch of diner te nuttigen!

De opdracht

Johnny's Taria zijn wij bij de overgang naar de nieuwe vestiging van dienst geweest op allerlei terreinen. Wij ontwierpen de nieuwe afhaalkaart, de complete menukaart én de nieuwe website. De website is inmiddels online. Verder hebben onze ict-specialisten de ict-infrastructuur opgebouwd, onder meer een patchkast ingericht en de bestaande telefoonlijn omgezet naar een digitale VoIP-lijn. Ook realiseerden we een compleet WiFi-netwerk met welkomstportal.

Bekijk nu de website: www.johnnystaria.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »