Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Bouwcenter De Haze

Introductie

Bouwcenter De Haze is in de regio Noord-Beveland nadrukkelijk aanwezig en biedt voor zowel de vakman als de doe-het-zelver alles op gebied van bouw en verbouw, zowel binnenshuis als buitenshuis. U kunt er terecht voor verf, tuinhout, ijzerwaren, elektra, bouwmaterialen, sanitair, hout- en plaatmateriaal, verlichting, isolatiemateriaal en (elektrisch) gereedschap. De stevige basis gevormd door bouwbedrijf De Haze is de unieke combinatie tussen het verkopen en monteren door één bedrijf.

De opdracht

Voor Bouwcenter De Haze maakten wij kort na de opening in 2014 een fotoreportage waarbij we onder meer het assortiment, het pand en het team in beeld brachten.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »