Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Meedingen.nl

Introductie

Op Meedingen.nl vindt u informatie over bedrijven bij u in de buurt. U kunt als bezoeker profiteren van exclusieve aanbiedingen. Bedrijven hebben daarnaast de mogelijkheid om producten en/of diensten te veilen. U kunt hierop bieden en daardoor dus meedingen naar nog meer voordeel.

De opdracht

Wij waren vanaf het allereerste begin betrokken bij het concept van Meedingen.nl. Wij werden namelijk al in een vroeg stadium benaderd met de vraag mee te denken over de op te zetten website en mobiele applicatie. Inmiddels is de (responsive) website live, de mobiele applicatie volgt nog. We bedachten ook de kleurstelling en het logo.

Bekijk nu de website: www.meedingen.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »
Chapeau! Damesmode, Middelburg

Chapeau! Damesmode is gevestigd in het historische stadscentrum van Middelburg. Chapeau! Damesmode biedt een ruime collectie kleding en accessoires.

Lees verder »
Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »