Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Meedingen.nl

Introductie

Op Meedingen.nl vindt u informatie over bedrijven bij u in de buurt. U kunt als bezoeker profiteren van exclusieve aanbiedingen. Bedrijven hebben daarnaast de mogelijkheid om producten en/of diensten te veilen. U kunt hierop bieden en daardoor dus meedingen naar nog meer voordeel.

De opdracht

Wij waren vanaf het allereerste begin betrokken bij het concept van Meedingen.nl. Wij werden namelijk al in een vroeg stadium benaderd met de vraag mee te denken over de op te zetten website en mobiele applicatie. Inmiddels is de (responsive) website live, de mobiele applicatie volgt nog. We bedachten ook de kleurstelling en het logo.

Bekijk nu de website: www.meedingen.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »