Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Minnaar Wielersport

Introductie

Minnaar Wielersport is gevestigd aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg en heeft als ambitie om de klant een fiets te leveren die helemaal past bij zijn wensen en verwachtingen, voor het budget dat deze ervoor wil uittrekken. Minnaar Wielersport verkoopt de volgende toonaangevende merken: Cube, Sensa, JanJanssen en Basso. U kunt bij Minnaar Wielersport terecht voor een snelle racefiets (helemaal op maat samengesteld), een stoere mountainbike en voor een sportieve fiets, bijvoorbeeld voor toertochten of vakanties.

De opdracht

Minnaar Wielersport voorzagen wij van cadeaubonnen, enveloppen en visitekaartjes. Ook maakten we digitaal advertentiemateriaal. Verder maakten we foto's voor gebruik op de cadeaubon en het visitekaartje.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »