Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Minnaar Wielersport

Introductie

Minnaar Wielersport is gevestigd aan de Laan der Verenigde Naties in Middelburg en heeft als ambitie om de klant een fiets te leveren die helemaal past bij zijn wensen en verwachtingen, voor het budget dat deze ervoor wil uittrekken. Minnaar Wielersport verkoopt de volgende toonaangevende merken: Cube, Sensa, JanJanssen en Basso. U kunt bij Minnaar Wielersport terecht voor een snelle racefiets (helemaal op maat samengesteld), een stoere mountainbike en voor een sportieve fiets, bijvoorbeeld voor toertochten of vakanties.

De opdracht

Minnaar Wielersport voorzagen wij van cadeaubonnen, enveloppen en visitekaartjes. Ook maakten we digitaal advertentiemateriaal. Verder maakten we foto's voor gebruik op de cadeaubon en het visitekaartje.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »