Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Mikaya Fashion

Introductie

Mikaya Fashion is sinds 2002 gevestigd aan de Lange Vorststraat 59 in Goes. Met de woorden 'eigenzinnig, stoer en vrouwelijk' typeert Mikaya haar fashionaanbod. De collectie wordt iedere 2 weken aangevuld dus er zijn steeds weer nieuwe verrassingen.

De opdracht

Voor Mikaya maakten wij een geanimeerde HD-video met daarin het logo. De video wordt inmiddels niet alleen meer ingezet bij modeshows. Sinds mei 2016 hangt bij Mikaya in Goes namelijk ook een televisiescherm met daarop ons narrowcastingsysteem Easychannel. Hierop wordt onder meer de collectie gecommuniceerd en ook wordt aandacht besteed aan de verschillende merken en modeshows.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »