Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Mikaya Fashion

Introductie

Mikaya Fashion is sinds 2002 gevestigd aan de Lange Vorststraat 59 in Goes. Met de woorden 'eigenzinnig, stoer en vrouwelijk' typeert Mikaya haar fashionaanbod. De collectie wordt iedere 2 weken aangevuld dus er zijn steeds weer nieuwe verrassingen.

De opdracht

Voor Mikaya maakten wij een geanimeerde HD-video met daarin het logo. De video wordt inmiddels niet alleen meer ingezet bij modeshows. Sinds mei 2016 hangt bij Mikaya in Goes namelijk ook een televisiescherm met daarop ons narrowcastingsysteem Easychannel. Hierop wordt onder meer de collectie gecommuniceerd en ook wordt aandacht besteed aan de verschillende merken en modeshows.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »