Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Stichting Strandexploitatie Veere

Introductie

De Stichting Strandexploitatie Veere (SSV, voorheen Stichting Strandexploitatie Walcheren (SSW)) beheert, exploiteert en bewaakt de stranden van de gemeente Veere gelegen tussen Dishoek en Vrouwenpolder, inclusief het Veersemeerstrandje. Sinds 2010 bewaakt de SSV in het hoogseizoen ook het strand bij Neeltje Jans.

Het beheer richt zich met name op het onderhoud van de stranden, zoals het verwijderen van zeeafval, zwerfafval, het legen van de afvalbakken en het ophalen van het afval van de slaaphuisjes. Tevens wordt het strand voor het seizoen geëgaliseerd zodat voorzieningen als loopplanken, afvalbakken en badposten geplaatst kunnen worden. De SSV is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van het strand. Dit houdt in dat strand wordt verhuurd ten behoeve van het plaatsen van een strandcabine, slaaphuisje of een strandpaviljoen. Tijdens het strandseizoen regelt de SSV de strandbewaking.

De opdracht

Voor de SSV maakten wij een bedrijfsfilm en een wervingsvideo. Deze laatste video is ingezet om nieuwe seizoenskrachten te zoeken voor het werk als strandwacht.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »