Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Stichting Strandexploitatie Veere

Introductie

De Stichting Strandexploitatie Veere (SSV, voorheen Stichting Strandexploitatie Walcheren (SSW)) beheert, exploiteert en bewaakt de stranden van de gemeente Veere gelegen tussen Dishoek en Vrouwenpolder, inclusief het Veersemeerstrandje. Sinds 2010 bewaakt de SSV in het hoogseizoen ook het strand bij Neeltje Jans.

Het beheer richt zich met name op het onderhoud van de stranden, zoals het verwijderen van zeeafval, zwerfafval, het legen van de afvalbakken en het ophalen van het afval van de slaaphuisjes. Tevens wordt het strand voor het seizoen geëgaliseerd zodat voorzieningen als loopplanken, afvalbakken en badposten geplaatst kunnen worden. De SSV is tevens verantwoordelijk voor de exploitatie van het strand. Dit houdt in dat strand wordt verhuurd ten behoeve van het plaatsen van een strandcabine, slaaphuisje of een strandpaviljoen. Tijdens het strandseizoen regelt de SSV de strandbewaking.

De opdracht

Voor de SSV maakten wij een bedrijfsfilm en een wervingsvideo. Deze laatste video is ingezet om nieuwe seizoenskrachten te zoeken voor het werk als strandwacht.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »