Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» DJ Drive-in shows

Introductie

U bent van plan een feest te geven of evenement te organiseren? Dan bent u bij DJ drive-in shows aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar verzorgt DJ drive-in shows zeer uiteenlopende muzikale shows. En wordt gewerkt met verschillende deejays en klanten kunen er ook terecht voor het verzorgen van de muziek tijdens feesten en trouwerijen. Verder worden er regelmatig evenementen georganiseerd.

De opdracht

Voor verschillende evenementen die door DJ drive-in shows zijn georganiseerd hebben wij inmiddels drukwerk ontworpen. Het gaat om flyers en posters op formaten variërend van A6 tot A0. Voorbeelden zijn de Arsenaaldisco in het Arsenaaltheater in Vlissingen en de 50 Shades-party in De Hooizolder in Westkapelle.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »