Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» DJ Drive-in shows

Introductie

U bent van plan een feest te geven of evenement te organiseren? Dan bent u bij DJ drive-in shows aan het juiste adres. Al meer dan 25 jaar verzorgt DJ drive-in shows zeer uiteenlopende muzikale shows. En wordt gewerkt met verschillende deejays en klanten kunen er ook terecht voor het verzorgen van de muziek tijdens feesten en trouwerijen. Verder worden er regelmatig evenementen georganiseerd.

De opdracht

Voor verschillende evenementen die door DJ drive-in shows zijn georganiseerd hebben wij inmiddels drukwerk ontworpen. Het gaat om flyers en posters op formaten variërend van A6 tot A0. Voorbeelden zijn de Arsenaaldisco in het Arsenaaltheater in Vlissingen en de 50 Shades-party in De Hooizolder in Westkapelle.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »