Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Be on the move

Introductie

Be on the move verhuurt fietsen en scooters om recreanten zo de mooiste plekjes van Zeeland te laten ontdekken. Be on the move biedt u praktische vervoermiddelen aan om daarmee de mooie plekjes van Zeeland te ontdekken. Met z'n tweetjes, met vrienden, collega's of met familie kunt u bijvoorbeeld een toertocht per fiets of scooter maken naar de steden Middelburg en Vlissingen. De verhuurlocatie is gevestigd aan Het Rip in Kamperland.

De opdracht

Voor Be on the move zetten wij in april 2013 het ontwerp van een bestaande flyer om naar een nieuwe variant en uiteraard zorgden wij ook voor de druk. Inmiddels zijn ook andere drukwerkorders gedaan. Zo leverden we onder meer een nieuwe variant van de flyers, een gloednieuwe folder en visitekaartjes.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »