Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Be on the move

Introductie

Be on the move verhuurt fietsen en scooters om recreanten zo de mooiste plekjes van Zeeland te laten ontdekken. Be on the move biedt u praktische vervoermiddelen aan om daarmee de mooie plekjes van Zeeland te ontdekken. Met z'n tweetjes, met vrienden, collega's of met familie kunt u bijvoorbeeld een toertocht per fiets of scooter maken naar de steden Middelburg en Vlissingen. De verhuurlocatie is gevestigd aan Het Rip in Kamperland.

De opdracht

Voor Be on the move zetten wij in april 2013 het ontwerp van een bestaande flyer om naar een nieuwe variant en uiteraard zorgden wij ook voor de druk. Inmiddels zijn ook andere drukwerkorders gedaan. Zo leverden we onder meer een nieuwe variant van de flyers, een gloednieuwe folder en visitekaartjes.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »