Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Installatiebedrijf Spruijt

Introductie

Installatiebedrijf Spruijt is hét installatiebedrijf van Zeeland waar u terecht kunt voor onderhoud, service aan gas- en warmwaterapparatuur, installatiewerk, loodgieterswerk en de realisatie van grote en kleine verbouwingen. In Middelburg en omstreken staat Installatiebedrijf Spruijt bekend vanwege hun expertise op het gebied van verwarming. Ook voor een complete verbouwing van uw woning, kleine renovatie of aanleg van een badkamer of keuken, grondwerk, het aanleggen van leidingen en riolering, installatie- en loodgieterswerk bent u bij Spruijt aan het juiste adres. Kortom, wij kunnen u van dienst zijn bij de realisatie van al uw woonwensen.

De opdracht

Voor Installatiebedrijf Spruijt uit Middelburg maakten wij in september 2014 een actieflyer met een speciale aanbieding. De flyer is gedrukt op 170 grams papier in A4-formaat. Ons ontwerp wordt ook gebruikt in andere uitingen zoals autoreclame en advertenties in huis-aan-huisbladen en zelfs een bioscoopreclame.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »