Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Marja’s Beauty-Service

Introductie

Schoonheidssalon Marja’s Beauty-Service in Oostkapelle geeft onder meer gezichtsbehandelingen. Eigenaresse Marja Louwerse is allround schoonheidsspecialiste en u bent bij haar ook aan het juist adres voor de specialisaties acne, shiatsu en pincementsmassage. Ze heeft echter ook geleerd hoe ze aromatherapie, thalassotherapie, visagie en hoofd-huid-oormassage kan toepassen in een behandeling. Verder is dit bedrijf aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS. Zo weet u zeker dat u kiest voor professionaliteit, kwaliteit en hygiëne.

De opdracht

Voor deze salon maakten wij in de zomer van 2014 flyers met daarop zomeraanbiedingen in zowel het Nederlands als het Duits. Wij verzorgden het gehele proces van ontwerp tot druk. Inmiddels hebben wij ook ander drukwerk voor Marja’s Beauty-Service vervaardigd zoals cadeaubonnen. Ook hebben wij het bestaande logo aangepast aan de hand van de wensen van de klant.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »