Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Marja’s Beauty-Service

Introductie

Schoonheidssalon Marja’s Beauty-Service in Oostkapelle geeft onder meer gezichtsbehandelingen. Eigenaresse Marja Louwerse is allround schoonheidsspecialiste en u bent bij haar ook aan het juist adres voor de specialisaties acne, shiatsu en pincementsmassage. Ze heeft echter ook geleerd hoe ze aromatherapie, thalassotherapie, visagie en hoofd-huid-oormassage kan toepassen in een behandeling. Verder is dit bedrijf aangesloten bij brancheorganisatie ANBOS. Zo weet u zeker dat u kiest voor professionaliteit, kwaliteit en hygiëne.

De opdracht

Voor deze salon maakten wij in de zomer van 2014 flyers met daarop zomeraanbiedingen in zowel het Nederlands als het Duits. Wij verzorgden het gehele proces van ontwerp tot druk. Inmiddels hebben wij ook ander drukwerk voor Marja’s Beauty-Service vervaardigd zoals cadeaubonnen. Ook hebben wij het bestaande logo aangepast aan de hand van de wensen van de klant.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »