Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Delta Kunstgras

Introductie

Delta Kunstgras uit 's-Gravenpolder is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van kunstgras. Wat in 2008 begon uit pure interesse, is uitgegroeid tot een volwaardig full-service familiebedrijf in kunstgras. Door de vele toepassingen van kunstgras, van siertuin tot speeltuin, van balkon tot sportveld, is het werkterrein omvangrijk. Het werkgebied is Zeeland en West-Brabant. Delta Kunstgras werkt nauw samen met een team van specialisten. Elke klus vraagt nu eenmaal zijn specifieke aandacht. Door deze flexibele werkwijze bieden men u een breed scala van mogelijkheden aan. Een insteek die Delta Kunstgras graag wil waarborgen. Temeer omdat onze doelgroep steeds groeit. Logisch, want kiezen voor een duurzaam en een altijd groen gazon, speelveld, etc. wordt steeds natuurlijker.

De opdracht

Voor Delta Kunstgras maakten wij in maart 2014 flyers met een perforatie waardoor er een scheurstrook is ontstaan. Op de scheurstrook een bon voor gratis koffie of thee bij De Caisson in Kapelle. Wij verzorgden het ontwerp en de druk.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »