Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Delta Kunstgras

Introductie

Delta Kunstgras uit 's-Gravenpolder is gespecialiseerd in de aanleg en onderhoud van kunstgras. Wat in 2008 begon uit pure interesse, is uitgegroeid tot een volwaardig full-service familiebedrijf in kunstgras. Door de vele toepassingen van kunstgras, van siertuin tot speeltuin, van balkon tot sportveld, is het werkterrein omvangrijk. Het werkgebied is Zeeland en West-Brabant. Delta Kunstgras werkt nauw samen met een team van specialisten. Elke klus vraagt nu eenmaal zijn specifieke aandacht. Door deze flexibele werkwijze bieden men u een breed scala van mogelijkheden aan. Een insteek die Delta Kunstgras graag wil waarborgen. Temeer omdat onze doelgroep steeds groeit. Logisch, want kiezen voor een duurzaam en een altijd groen gazon, speelveld, etc. wordt steeds natuurlijker.

De opdracht

Voor Delta Kunstgras maakten wij in maart 2014 flyers met een perforatie waardoor er een scheurstrook is ontstaan. Op de scheurstrook een bon voor gratis koffie of thee bij De Caisson in Kapelle. Wij verzorgden het ontwerp en de druk.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »