Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Pizzeria Mamma Mia

Introductie

Pizzeria Mamma Mia is gevestigd in winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Deze Italiaan heeft als uitgangspunt heerlijke gerechten tegen een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid. Bovendien kunnen ze s'avonds afgehaald worden. Ook kunnen er 's middags vers gemaakte broodjes worden gegeten en afgehaald bij de Panini-bar. Kom eens langs en proef een hapje italiaans!

De opdracht

Voor deze pizzeria verzorgden wij in maart 2013 het drukken van de nieuwe menukaart, bedoeld om mee te nemen. We hebben de bestaande opmaak omgezet naar een drukgereed bestand en deze ook nog wat verder gefinetuned. Het resultaat mag er zijn en is nog steeds te bewonderen.

In navolging van het drukken van meeneem-menukaarten voor Pizzeria Mamma Mia hebben wij ook folders met het broodjesassortiment ontworpen en gedrukt. De folder is opgemaakt in de vorm van een harmonica. De acht pagina's zijn op A7-formaat.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »