Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Pizzeria Mamma Mia

Introductie

Pizzeria Mamma Mia is gevestigd in winkelcentrum Dauwendaele aan de Vrijlandstraat in Middelburg. Deze Italiaan heeft als uitgangspunt heerlijke gerechten tegen een eerlijke prijs-kwaliteit verhouding. Alle gerechten worden dagelijks vers bereid. Bovendien kunnen ze s'avonds afgehaald worden. Ook kunnen er 's middags vers gemaakte broodjes worden gegeten en afgehaald bij de Panini-bar. Kom eens langs en proef een hapje italiaans!

De opdracht

Voor deze pizzeria verzorgden wij in maart 2013 het drukken van de nieuwe menukaart, bedoeld om mee te nemen. We hebben de bestaande opmaak omgezet naar een drukgereed bestand en deze ook nog wat verder gefinetuned. Het resultaat mag er zijn en is nog steeds te bewonderen.

In navolging van het drukken van meeneem-menukaarten voor Pizzeria Mamma Mia hebben wij ook folders met het broodjesassortiment ontworpen en gedrukt. De folder is opgemaakt in de vorm van een harmonica. De acht pagina's zijn op A7-formaat.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »