Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Steketee Damesmode

Introductie

Steketee Damesmode is gevestigd in het overdekte winkelcentrum aan de Lange Zelke in het hart van Vlissingen. De uitgebreide collectie kleding is modern, stijlvol en fleurig. Zonder moeite kunt u uw garderobe aanvullen. Bovendien is alles scherp geprijsd en van sublieme kwaliteit. De vriendelijke verkoopsters hebben de nodige ervaring en vinden de juiste maat voor u.

De opdracht

De dames van Steketee Damesmode waren op zoek naar een goede manier om hun nieuwe collecties, aanbiedingen en acties onder de aandacht te brengen. Bovendien wilde men in het kader van een jubileumjaar extra aandacht schenken aan het verleden van de winkel. Narrowcasting bleek daarvoor een goed hulpmiddel. Voor Steketee Damesmode maakten we een compleet narrowcastingkanaal dat inmiddels regelmatig wordt voorzien van nieuwe inhoud.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »