Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Steketee Damesmode

Introductie

Steketee Damesmode is gevestigd in het overdekte winkelcentrum aan de Lange Zelke in het hart van Vlissingen. De uitgebreide collectie kleding is modern, stijlvol en fleurig. Zonder moeite kunt u uw garderobe aanvullen. Bovendien is alles scherp geprijsd en van sublieme kwaliteit. De vriendelijke verkoopsters hebben de nodige ervaring en vinden de juiste maat voor u.

De opdracht

De dames van Steketee Damesmode waren op zoek naar een goede manier om hun nieuwe collecties, aanbiedingen en acties onder de aandacht te brengen. Bovendien wilde men in het kader van een jubileumjaar extra aandacht schenken aan het verleden van de winkel. Narrowcasting bleek daarvoor een goed hulpmiddel. Voor Steketee Damesmode maakten we een compleet narrowcastingkanaal dat inmiddels regelmatig wordt voorzien van nieuwe inhoud.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »