Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Trainingscentrum Vlissingen

Introductie

Trainingscentrum Vlissingen, gelegen aan de buitenhaven van Vlissingen, biedt talloze mogelijkheden om de bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau te brengen. De core business is het geven van brandweertrainingen. De locatie is geschikt voor zowel trainingen op het land als op het water. Het oefenterrein beschikt over diverse oefenobjecten, die gebruikt worden voor brandweertrainingen, BHV- en EHBO cursussen. Hierdoor zijn de trainingen realistisch en praktijkgericht.

De opdracht

Trainingscentrum Vlissingen leverden wij twee narrowcastingschermen welke in 2015 zijn voorzien van de nieuweste versie van ons narrowcastingsysteem 'Easychannel'. Hiermee kan het Trainingscentrum ook in de toekomst haar bezoekers via de twee schermen blijven informeren over alles wat er speelt op het centrum.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »