Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Trainingscentrum Vlissingen

Introductie

Trainingscentrum Vlissingen, gelegen aan de buitenhaven van Vlissingen, biedt talloze mogelijkheden om de bedrijfsveiligheid naar een hoger niveau te brengen. De core business is het geven van brandweertrainingen. De locatie is geschikt voor zowel trainingen op het land als op het water. Het oefenterrein beschikt over diverse oefenobjecten, die gebruikt worden voor brandweertrainingen, BHV- en EHBO cursussen. Hierdoor zijn de trainingen realistisch en praktijkgericht.

De opdracht

Trainingscentrum Vlissingen leverden wij twee narrowcastingschermen welke in 2015 zijn voorzien van de nieuweste versie van ons narrowcastingsysteem 'Easychannel'. Hiermee kan het Trainingscentrum ook in de toekomst haar bezoekers via de twee schermen blijven informeren over alles wat er speelt op het centrum.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »