Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» MEE West-Brabant

Introductie

Leven met een beperking hoeft niet altijd een handicap te zijn. MEE ondersteunt mensen met een beperking. Cliënten kunnen bij MEE terecht met vragen over opvoeding, ontwikkeling, leren, werken, samenleven, wonen, regelgeving en geldzaken. MEE staat naast de cliënt en werkt als een partner met de cliënt samen. De ondersteuning is gratis.

De opdracht

Wij hebben de vestigingen Breda en Roosendaal van MEE regio West-Brabant voorzien van narrowcastingsystemen, beiden met elk één scherm. De systemen werden opgemaakt in de huisstijl van MEE. Bij de indeling werd rekening gehouden met de doelgroep van MEE. Daaronder vallen immers ook mensen met een visuele beperking. Met de kennis van MEE hebben we een narrowcastingkanaal opgemaakt dat ook voor hen goed te bekijken is.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »