Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» MEE West-Brabant

Introductie

Leven met een beperking hoeft niet altijd een handicap te zijn. MEE ondersteunt mensen met een beperking. Cliënten kunnen bij MEE terecht met vragen over opvoeding, ontwikkeling, leren, werken, samenleven, wonen, regelgeving en geldzaken. MEE staat naast de cliënt en werkt als een partner met de cliënt samen. De ondersteuning is gratis.

De opdracht

Wij hebben de vestigingen Breda en Roosendaal van MEE regio West-Brabant voorzien van narrowcastingsystemen, beiden met elk één scherm. De systemen werden opgemaakt in de huisstijl van MEE. Bij de indeling werd rekening gehouden met de doelgroep van MEE. Daaronder vallen immers ook mensen met een visuele beperking. Met de kennis van MEE hebben we een narrowcastingkanaal opgemaakt dat ook voor hen goed te bekijken is.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »