Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Koolwijk Shipstores

Introductie

Koolwijk Shipstores is een scheepsleverancier, gevestigd aan de Buitenhaven van Vlissingen. Dit bedrijf verzorgt een snelle levering van alle voor scheepsbemanningen benodigde proviand, bonded-stores en overige stores. Behalve in de Vlissingse haven wordt ook geleverd in onder meer de havens van Antwerpen, Terneuzen, Gent, Zeebrugge, Duinkerken en Rotterdam. Koolwijk verzorgt bovendien alle benodigde documenten en douaneformaliteiten voor de export van de bestelde proviand en stores.

De opdracht

Voor Koolwijk Shipstores verzorgen wij netwerk, server- en werkplekbeheer. Wij ondersteunen het team van Koolwijk bij allerlei ict-zaken en zijn ook het aanspreekpunt voor aanverwante problemen.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »