Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Koolwijk Shipstores

Introductie

Koolwijk Shipstores is een scheepsleverancier, gevestigd aan de Buitenhaven van Vlissingen. Dit bedrijf verzorgt een snelle levering van alle voor scheepsbemanningen benodigde proviand, bonded-stores en overige stores. Behalve in de Vlissingse haven wordt ook geleverd in onder meer de havens van Antwerpen, Terneuzen, Gent, Zeebrugge, Duinkerken en Rotterdam. Koolwijk verzorgt bovendien alle benodigde documenten en douaneformaliteiten voor de export van de bestelde proviand en stores.

De opdracht

Voor Koolwijk Shipstores verzorgen wij netwerk, server- en werkplekbeheer. Wij ondersteunen het team van Koolwijk bij allerlei ict-zaken en zijn ook het aanspreekpunt voor aanverwante problemen.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »