Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Attent De Pekelinge

Introductie

Attent De Pekelinge is een supermarkt die gevestigd is op Ardoer-camping De Pekelinge in Oostkapelle. Voor al je dagelijkse boodschappen kun je terecht in deze ruim gesorteerde supermarkt. Iedere dag verse broodjes, vers vlees, verse groenten, de krant en alles wat de maaltijd compleet maakt is hier verkrijgbaar. De supermarkt is het gehele toeristenseizoen dagelijks geopend.

De opdracht

Attent De Pekelinge voorzagen wij van stabiel internet en een narrowcastingsysteem.

Internet is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Maar nog steeds is in het buitengebied nog niet overal gemakkelijk een goedkope stabiele internetverbinding te realiseren. Zo ook bij deze campingsupermarkt. Om de pinvoorziening van de kassa's via internet te laten verlopen was een stabiele maar vooral ook snelle internetverbinding nodig. Op het adres van de campingwinkel was geen ADSL- of kabelverbinding leverbaar. Middels satellietinternet is daarom door Provicom een relatief voordelige internetverbinding gerealiseerd die bovendien ook nog eens extra stabiel is. Wij plaatsten de schotel, realiseerden ook het netwerk en leverde bovendien de nodige randapparatuur.

Al jarenlang maakt Attent De Pekelinge gebruik van ons narrowcastingsysteem Easychannel. Klanten worden in zowel het Nederlands als het Duits voorzien van informatie, acties en aanbiedingen. In de zomer van 2015 is het systeem voorzien van nieuwe televisieschermen en een compleet nieuwe lay-out. Ook is de nieuwste versie van Easychannel geïmplementeerd.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »