Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Attent De Pekelinge

Introductie

Attent De Pekelinge is een supermarkt die gevestigd is op Ardoer-camping De Pekelinge in Oostkapelle. Voor al je dagelijkse boodschappen kun je terecht in deze ruim gesorteerde supermarkt. Iedere dag verse broodjes, vers vlees, verse groenten, de krant en alles wat de maaltijd compleet maakt is hier verkrijgbaar. De supermarkt is het gehele toeristenseizoen dagelijks geopend.

De opdracht

Attent De Pekelinge voorzagen wij van stabiel internet en een narrowcastingsysteem.

Internet is niet meer weg te denken uit de maatschappij. Maar nog steeds is in het buitengebied nog niet overal gemakkelijk een goedkope stabiele internetverbinding te realiseren. Zo ook bij deze campingsupermarkt. Om de pinvoorziening van de kassa's via internet te laten verlopen was een stabiele maar vooral ook snelle internetverbinding nodig. Op het adres van de campingwinkel was geen ADSL- of kabelverbinding leverbaar. Middels satellietinternet is daarom door Provicom een relatief voordelige internetverbinding gerealiseerd die bovendien ook nog eens extra stabiel is. Wij plaatsten de schotel, realiseerden ook het netwerk en leverde bovendien de nodige randapparatuur.

Al jarenlang maakt Attent De Pekelinge gebruik van ons narrowcastingsysteem Easychannel. Klanten worden in zowel het Nederlands als het Duits voorzien van informatie, acties en aanbiedingen. In de zomer van 2015 is het systeem voorzien van nieuwe televisieschermen en een compleet nieuwe lay-out. Ook is de nieuwste versie van Easychannel geïmplementeerd.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »