Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Minicamping Rustenpolder

Introductie

Sinds 1995 is Minicamping Rustenpolder gevestigd in het buitengebied van Vrouwenpolder. Rustenpolder is geopend van 1 april tot 1 november en uniek door haar mooie ligging aan de Zeeuwse kust. De camping ligt heerlijk landelijk en rustig met uitzicht op de duinen. De camping heeft 25 plaatsen verdeeld over 3 veldjes. De minicamping is onderdeel van een akkerbouwbedrijf. Dit teelt voornamelijk pootaardappelen, suikerbieten, uien en granen.

De opdracht

Provicom Multimediadiensten kreeg in 2015 de opdracht om aan de start van het nieuwe toeristenseizoen deze camping te voorzien van een verbeterd WiFi-netwerk. Het oude netwerk, aangelegd door een andere partij, was eigenlijk nooit helemaal naar tevredenheid van de klant opgeleverd. Niet op alle plaatsen was sprake van een goed draadloos internetsignaal. Aan ons de taak om daarvoor te zorgen. Om een verbeterd WiFi-netwerk te realiseren plaatsten wij een speciale WiFi-mast. Sindsdien genieten de vakantiegangers volop van internet in en rond hun tent, camper of caravan.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »