Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Minicamping Rustenpolder

Introductie

Sinds 1995 is Minicamping Rustenpolder gevestigd in het buitengebied van Vrouwenpolder. Rustenpolder is geopend van 1 april tot 1 november en uniek door haar mooie ligging aan de Zeeuwse kust. De camping ligt heerlijk landelijk en rustig met uitzicht op de duinen. De camping heeft 25 plaatsen verdeeld over 3 veldjes. De minicamping is onderdeel van een akkerbouwbedrijf. Dit teelt voornamelijk pootaardappelen, suikerbieten, uien en granen.

De opdracht

Provicom Multimediadiensten kreeg in 2015 de opdracht om aan de start van het nieuwe toeristenseizoen deze camping te voorzien van een verbeterd WiFi-netwerk. Het oude netwerk, aangelegd door een andere partij, was eigenlijk nooit helemaal naar tevredenheid van de klant opgeleverd. Niet op alle plaatsen was sprake van een goed draadloos internetsignaal. Aan ons de taak om daarvoor te zorgen. Om een verbeterd WiFi-netwerk te realiseren plaatsten wij een speciale WiFi-mast. Sindsdien genieten de vakantiegangers volop van internet in en rond hun tent, camper of caravan.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »