Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Vrouwenpolder Strandbungalows

Introductie

Vrouwenpolder Strandbungalows omvat 10 strandslaaphuisjes op het prachtige brede strand van Vrouwenpolder. De huisjes bevinden zich op het badstrand bij de Duinoord strandovergang. Het gaat om slaaphuisjes die van alle gemakken zijn voorzien, geschikt voor vier of voor zes personen. 

De opdracht

De strandbungalows hebben wij voorzien van een nieuw WiFi-netwerk. De huisjes beschikten al over een WiFi-netwerk maar dit bleek niet altijd goed te functioneren, het bereik was beperkt en daardoor was de doorvoersnelheid niet goed. Provicom zorgde ervoor dat deze problemen nu verleden tijd zijn en dat de gasten optimaal kunnen profiteren van internet tijdens hun verblijf in de strandhuisjes.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »