Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Vrouwenpolder Strandbungalows

Introductie

Vrouwenpolder Strandbungalows omvat 10 strandslaaphuisjes op het prachtige brede strand van Vrouwenpolder. De huisjes bevinden zich op het badstrand bij de Duinoord strandovergang. Het gaat om slaaphuisjes die van alle gemakken zijn voorzien, geschikt voor vier of voor zes personen. 

De opdracht

De strandbungalows hebben wij voorzien van een nieuw WiFi-netwerk. De huisjes beschikten al over een WiFi-netwerk maar dit bleek niet altijd goed te functioneren, het bereik was beperkt en daardoor was de doorvoersnelheid niet goed. Provicom zorgde ervoor dat deze problemen nu verleden tijd zijn en dat de gasten optimaal kunnen profiteren van internet tijdens hun verblijf in de strandhuisjes.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »