Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Hotel Duinoord

Introductie

Hotel Duinoord is een gezellig familiehotel, gelegen onder aan de duinen ongeveer 1 km buiten het dorp Vrouwenpolder. De afstand naar het mooie, brede strand bedraagt ongeveer 150 meter. Hotel Duinoord beschikt over 18 tweepersoonskamers en drie 4 persoons-kamers in verschillende prijsklassen.

De opdracht

Hotel-restaurant Duinoord in Vrouwenpolder hebben wij voorzien van een nieuw WiFi-netwerk. De gelegenheid beschikte al over een WiFi-netwerk maar dit bleek niet altijd goed te functioneren, het bereik was beperkt en bovendien werkte de roaming (het overschakelen naar verschillende accespoints) niet goed. Provicom zorgde ervoor dat deze problemen nu verleden tijd zijn en dat de gasten optimaal kunnen profiteren van internet tijdens hun verblijf in het hotel en bezoek aan het restaurant.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »