Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Hotel Duinoord

Introductie

Hotel Duinoord is een gezellig familiehotel, gelegen onder aan de duinen ongeveer 1 km buiten het dorp Vrouwenpolder. De afstand naar het mooie, brede strand bedraagt ongeveer 150 meter. Hotel Duinoord beschikt over 18 tweepersoonskamers en drie 4 persoons-kamers in verschillende prijsklassen.

De opdracht

Hotel-restaurant Duinoord in Vrouwenpolder hebben wij voorzien van een nieuw WiFi-netwerk. De gelegenheid beschikte al over een WiFi-netwerk maar dit bleek niet altijd goed te functioneren, het bereik was beperkt en bovendien werkte de roaming (het overschakelen naar verschillende accespoints) niet goed. Provicom zorgde ervoor dat deze problemen nu verleden tijd zijn en dat de gasten optimaal kunnen profiteren van internet tijdens hun verblijf in het hotel en bezoek aan het restaurant.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »