Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Bouwbedrijf De Haze

Introductie

Bouwbedrijf De Haze is gevestigd in Kamperland op Noord-Beveland en werkt voor een verscheidenheid aan verschillende klanten met zeer uiteenlopende wensen. Een nieuwbouwproject of verbouwing brengt heel wat met zich mee. Bouwbedrijf De Haze is totaalaannemer en heeft jarenlange ervaring en vakkennis, daarom weet u zeker dat alles kundig word opgeleverd. Volgens geldende normen en regels. Bouwbedrijf De Haze ontzorgt op alle gebieden, van idee tot oplevering.

De opdracht

Voor Bouwbedrijf De Haze hebben wij een mooie A4-bedrijfsfolder in drieluik in elkaar gezet. In de folder wordt ingegaan op de verschillende diensten die het bedrijf aanbiedt en ook zijn voorbeelden te zien van gerealiseerd werk. Voor de folder maakten wij ook een foto van het personeel inclusief wagenpark voor het bedrijfspand.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »