Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Praktijk Bos

Introductie

Praktijk Bos begon 20 jaar geleden als praktijk voor hypnotherapie en orthopedagogiek. Momenteel wordt gewerkt vanuit de Psycho Neuro Immunologie. Daarbij wordt er vanuit gegaan dat ieder mens uniek is en dat iedereen een zelf genezend vermogen bezit, wat met natuurlijke middelen kan worden ondersteund. Er wordt gewerkt met orthomoleculaire middelen. Dat zijn vitaminen, mineralen en kruiden. De methode wordt aangevuld met Chinese geneeskunde, bio-resonantie en voedings- en bewegingsadviezen.

De opdracht

Jaren geleden werd door ons al eens een website voor deze praktijk gemaakt. Eind augustus 2013 bouwden wij een geheel nieuwe versie en werd ook het logo opnieuw opgebouwd.

Bekijk nu de website: www.praktijkbos.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »