Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Ying's Wokpalace

Introductie

Chinees Wokrestaurant Ying's Wokpalace beschikt over vestigingen in Middelburg en Vlissingen. Ying's Wokpalace Middelburg vindt u vlakbij het Middelburgse stadscentrum. Parkeren kan eenvoudig en dichtbij op parkeerterrein Hof van Tange. Ying's Wokpalace Vlissingen vindt u in het centrum dichtbij de boulevard. Men is gevestigd in het pand van de oude bioscoop Alhambra.

De opdracht

Voor beide wokrestauranten maakten wij een website. Deze zijn bereikbaar vanaf één hoofddomein en via deze landingspagina kan een keuze gemaakt worden uit de twee vestigingen. De beide subsites hebben niet hetzelfde ontwerp: Het ontwerp van de website van de Vlissingse vestiging dateert nog van een flink aantal jaren terug. De Middelburgse site is in 2011 gemaakt.

Bekijk nu de website: www.yingswokpalace.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »