Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Veiligstrand.nl

Introductie

Ieder jaar, nog steeds, verdrinken er kinderen bij wat een plezierig uitje had moeten zijn: een dagje aan het strand. Andere kinderen overleven het wel, maar raken licht of zwaar gehandicapt.

Niet alle ongelukken aan het strand of bij ander open water zijn te voorkomen. Maar het helpt wel om kinderen bewust te maken dat er gevaren zijn, en wat ze kunnen doen om die gevaren zo klein mogelijk te maken. En hoe ze risisco's kunnen vermijden. Ook dan blijven kinderen kinderen, maar onze ervaring met voorlichting aan kinderen is dat ze vaak zelfs hun ouders corrigeren bij gevaarlijk gedrag.

De Van Dixhoornbrigade, de Middelburgse reddingsbrigade, is daarom in 2011 gestart met het voorlichtingsproject Veiligstrand.nl. Het preventieproject richt zich in de eerste plaats op kinderen. Ze leren via de website www.veiligstrand.nl wat zij zelf kunnen doen om veiliger een strand te bezoeken. Er is ook een lespakket met folders, posters en werkopdrachten en daarnaast wordt voorlichting gegeven op scholen.

De opdracht

Provicom ontwierp en leverde de folders en posters voor het lespakket en voorzag de bestaande website bovendien van een nieuw fris jasje. De oude site voldeed niet meer aan de eisen van deze tijd en kon, zeker omdat deze met name gebruikt wordt door kinderen, wel een fris en interactief uiterlijk gebruiken.

Bekijk nu de website: www.veiligstrand.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »