Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Van Keulen Transport

Introductie

Van Keulen Transport B.V. uit Middelburg werd opgericht in 1943 door Adriaan van Keulen, als kleinschalig vervoersbedrijf waarbij de vrachten werden vervoerd middels paard en wagen. Inmiddels beschikt het bedrijf over 60 medewerkers, een modern wagenpark en biedt het allerlei transportvormen aan. Het werkgebied is voornamelijk gericht op de Benelux, maar desgewenst transporteert Van Keulen ook naar landen als bijvoorbeeld Duitsland, Frankrijk en Groot Brittannië.

Met inmiddels de derde generatie van Keulen aan het roer, mag met recht gesproken worden van een bedrijf met een familiaal karakter. Dit komt tot uiting in korte lijnen en een open communicatie. Waarden als kwaliteit, service, flexibiliteit en betrouwbaarheid hebben daarbij in de afgelopen 70 jaar altijd een centrale rol gespeeld en vormen ons visitekaartje.

Ook aan de vraag naar op- en overslag kan Van Keulen desgewenst ruimschoots voldoen. Het bedrijf beschikt over 2000 m2 overdekte en verwarmde opslagruimte en 8.000 m2 buitenterrein. De heftrucks met een vermogen van 2 tot 8 ton staan garant voor optimale lading en lossing.

De opdracht

Voor Van Keulen Transport bouwden wij in het najaar van 2014 een nieuwe website. Dat deden we aan de hand van een flinke reeks bestaande foto's en de opzet van een eerder uitgebracht bedrijfsmagazine. Het kleurgebruik is afgestemd op de bedrijfskleur: rood. Op de nieuwe site komen de verschillende transportvormen en diensten uitgebreid aan bod.

Bekijk nu de website: www.vankeulentransport.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »