Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Van Dixhoornbrigade

Introductie

De Van Dixhoornbrigade leidt kinderen, jongeren en volwassenen op voor erkende diploma's zwemmend redden. Ook worden opleidingen gegeven op het gebied van varend redden en het verlenen van eerste hulp. In alle opleidingen staat naast het behalen van een diploma plezier hebben in het zwemmen, het zwemmend redden en het varend redden hoog in het vaandel.

Oudere leden kunnen deelnemen aan rampenoefeningen en bewakingen. Want, of het nu gaat om het bewaken van de Giro d'Italia, de intocht van Sinterklaas of een zwemtocht: De Van Dixhoornbrigade staat haar mannetje. De rampenploeg van de brigade is 24/7 inzetbaar voor watersnoodinzetten op Walcheren en elders in Zeeland, maar ook daarbuiten.

De opdracht

Voor deze vereniging maakten wij een gloednieuwe website. De website is volledig te onderhouden via een Content Management Systeem (CMS). De site beschikt ook over een module voor nieuwsbeheer en een module voor het beheren van agendaberichten.

Ook op het gebied van vormgeving en drukwerk zijn we de Van Dixhoornbrigade inmiddels meerdere malen van dienst geweest. Zo rolden er onder meer 5.000 A5-flyers uit de drukpersen ter promotie van deze vereniging. Voor het voorlichtingsproject Veiligstrand.nl, een initiatief van de Middelburgse Van Dixhoornbrigade, maakten wij in 2011 folders en posters. De vereniging droeg de poster voor voor de verkiezing 'We hangen! 2011' van CBK Zeeland, de verkiezing voor de beste Zeeuwse poster uit 2011. Helaas grepen we naast de titel. Maar meedoen is belangrijker dan winnen. Toch?!

Van deze club kregen wij eind 2011 bovendien een wel erg bijzondere opdracht. Aan ons de taak om een jubileummagazine samen te stellen aan de hand van interviews en fotomateriaal uit het 40-jarig bestaan van de vereniging. Wij verzorgden het gehele proces: de tekst, de vormgeving en het drukken.

Bekijk nu de website: www.vandixhoornbrigade.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »