Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Van Dixhoornbrigade

Introductie

De Van Dixhoornbrigade leidt kinderen, jongeren en volwassenen op voor erkende diploma's zwemmend redden. Ook worden opleidingen gegeven op het gebied van varend redden en het verlenen van eerste hulp. In alle opleidingen staat naast het behalen van een diploma plezier hebben in het zwemmen, het zwemmend redden en het varend redden hoog in het vaandel.

Oudere leden kunnen deelnemen aan rampenoefeningen en bewakingen. Want, of het nu gaat om het bewaken van de Giro d'Italia, de intocht van Sinterklaas of een zwemtocht: De Van Dixhoornbrigade staat haar mannetje. De rampenploeg van de brigade is 24/7 inzetbaar voor watersnoodinzetten op Walcheren en elders in Zeeland, maar ook daarbuiten.

De opdracht

Voor deze vereniging maakten wij een gloednieuwe website. De website is volledig te onderhouden via een Content Management Systeem (CMS). De site beschikt ook over een module voor nieuwsbeheer en een module voor het beheren van agendaberichten.

Ook op het gebied van vormgeving en drukwerk zijn we de Van Dixhoornbrigade inmiddels meerdere malen van dienst geweest. Zo rolden er onder meer 5.000 A5-flyers uit de drukpersen ter promotie van deze vereniging. Voor het voorlichtingsproject Veiligstrand.nl, een initiatief van de Middelburgse Van Dixhoornbrigade, maakten wij in 2011 folders en posters. De vereniging droeg de poster voor voor de verkiezing 'We hangen! 2011' van CBK Zeeland, de verkiezing voor de beste Zeeuwse poster uit 2011. Helaas grepen we naast de titel. Maar meedoen is belangrijker dan winnen. Toch?!

Van deze club kregen wij eind 2011 bovendien een wel erg bijzondere opdracht. Aan ons de taak om een jubileummagazine samen te stellen aan de hand van interviews en fotomateriaal uit het 40-jarig bestaan van de vereniging. Wij verzorgden het gehele proces: de tekst, de vormgeving en het drukken.

Bekijk nu de website: www.vandixhoornbrigade.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »