Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Happy MTB

Introductie

Een loodzware klim - prachtige vergezichten - gapende afgronden - duizeling wekkende afdalingen. Zomaar wat indrukken van de mountainbiketochten georganiseerd door mountainbike-organisatie Happy MTB. Happy MTB biedt dagtochten of meerdaagse trektochten op de mooiste mountainbike-spots in Europa. Onder begeleiding van een ervaren gids die alle ins en outs van de route kent. Ook voor bikes en accommodatie kan worden gezorgd. Happy MTB is ook uitermate geschikt voor personeelsreisjes.

De opdracht

Voor Happy MTB maakten wij in januari 2014 een mooie gevouwen folder met het verhuur- clinic- en vakantie-aanbod. Ook bouwden we een website op maat. Happy MTB biedt actieve mountainbiketochten. Daarbij hoort natuurlijk een website waar de energie vanaf straalt. Een website die ervoor zorgt dat je zin krijgt om naar buiten te gaan. Natuurlijk op de mountainbike. In 2014 kregen we van Happy MTB de opdracht om met die gedachte een complete website te bouwen. Een website voorzien van een fotoboek en een boekingsformulier. Volgens ons (en de klant) is de missie geslaagd. Oordeelt u zelf?

Bekijk nu de website: www.happymtb.eu.

 


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »