Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Belissimo Exclusieve Lingerie

Introductie

Belissimo is Italiaans voor schoonheid en daar staat Belissimo Exclusieve Lingerie voor. Luxe en stijl voor mannen en vrouwen. Ook voor dames met een grotere omvang of cupmaat. Voorts is er een speciale lijn zwangerschap- en voedingsbeha's aanwezig. En de collectie bevat zelfs prothesebeha's. Voor de mannen heeft Anne-Marie de Koning van Belissimo bovendien een mooie totale collectie underwear, beachwear en homewear.

De opdracht

De bestaande website van Belissimo voldeed niet meer aan de wensen van de klant. Daarom werd besloten contact op te nemen met Provicom om te kijken of zij iets konden betekenen. Dat resulteerde in een gloednieuwe website met een eigentijdse chique uitstraling.

Bekijk nu de website: www.belissimo-exclusive.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »