Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Meubelstoffeerderij Bischops

Introductie

Meubelstoffeerderij Bischops (voorheen Blankenburgh) is reeds jarenlang een begrip in de Zeeuwse regio. Dit bedrijf kunt u inschakelen voor het (her)stofferen van uw meubelen. Bischops beschikt over een grote collectie stalenboeken van diverse merken. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zijn voor Bischops de sleutelwoorden om haar klanten tevreden te houden.

De opdracht

Toen Meubelstoffeerderij Bischops in 2014 contact met ons opnam was aanvankelijk eigenlijk helemaal niet het idee om een nieuwe website te bouwen. Er waren problemen met de webhosting en of daar bij konden helpen. Natuurlijk! De oude site was echter wel gedateerd en daarom is uiteindelijk toch besloten om een gloednieuwe website te bouwen. Daarbij is meteen gekozen voor een responsive design zodat Meubelstoffeerderij Bischops er inmiddels weer een paar jaar tegen kan. Voor de website maakten wij ook diverse bedrijfsfoto's.

Bekijk nu de website: www.bischops.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »