Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Meubelstoffeerderij Bischops

Introductie

Meubelstoffeerderij Bischops (voorheen Blankenburgh) is reeds jarenlang een begrip in de Zeeuwse regio. Dit bedrijf kunt u inschakelen voor het (her)stofferen van uw meubelen. Bischops beschikt over een grote collectie stalenboeken van diverse merken. Kwaliteit, duurzaamheid en comfort zijn voor Bischops de sleutelwoorden om haar klanten tevreden te houden.

De opdracht

Toen Meubelstoffeerderij Bischops in 2014 contact met ons opnam was aanvankelijk eigenlijk helemaal niet het idee om een nieuwe website te bouwen. Er waren problemen met de webhosting en of daar bij konden helpen. Natuurlijk! De oude site was echter wel gedateerd en daarom is uiteindelijk toch besloten om een gloednieuwe website te bouwen. Daarbij is meteen gekozen voor een responsive design zodat Meubelstoffeerderij Bischops er inmiddels weer een paar jaar tegen kan. Voor de website maakten wij ook diverse bedrijfsfoto's.

Bekijk nu de website: www.bischops.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »