Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Migron Sports Middelburg

Introductie

Bij Migron Sports Middelburg, gevestigd aan het Goudend in de wijk Dauwendaele, kunt u terecht voor individuele en medische fitness, fysiotherapie en groepslessen. Migron Sports biedt groepslessen RPM, Bodypump, Bodycombat, Bodybalance, en Body Jam van Les Mills. Daarnaast worden er lessen gegeven als Fit & Fun, Zumba en Spinning.

De opdracht

Eind 2009 maakten wij voor Migron Sports Middelburg een complete website inclusief beheersysteem. Ook maakten wij diverse foto's en video's. Deze was aan ververvanging toe en daarom hulden wij de site half januari 2014 in een nieuw jasje. Migron Sports Middelburg maakt ook al jarenlang gebruik van ons narrowcastingsystem 'Easychannel'.

Bekijk nu de website: www.migronsports.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Tape-Deal.com, Middelburg

Bij Tape-deal.com, een in Middelburg gevestigde webwinkel, kunt u onder meer terecht voor tapes, ty-raps en accessoires.

Lees verder »
Strandpaviljoen Lage Duintjes, Oostkapelle

Strandpaviljoen Lage Duintjes is te vinden op het strand bij Oostkapelle. Je kunt er de gehele dag door heerlijke gerechten bestellen.

Lees verder »
Strandpaviljoen Berkenbosch, Oostkapelle

Laat je verrassen aan de Zeeuwse kust. Strandpaviljoen Berkenbosch is gelegen op het strand van Oostkapelle en is hondvriendelijk.

Lees verder »