Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Kuzee Autologistiek

Introductie

De Kuzee Bedrijvengroep is een moderne dienstverlenende organisatie, die gericht is op de mobiliteit van het wegverkeer. Dit familiebedrijf wordt geleid door Ruud Kuzee en zijn broer Mark Kuzee. Op het gebied van autotransport is Kuzee Autologistiek één van de grotere spelers op de Nederlandse (auto)transportmarkt. Dagelijks vervoeren de Kuzee-autotransporters tientallen voertuigen door geheel Nederland en het grootste deel van Europa.

Tot  het werkgebied van Kuzee Autoberging behoren onder meer de belangrijkste verkeersweg van Zeeland; de A58, de Westerscheldetunnel en de regio's Walcheren en Zuid-Beveland. Voor de truckberging geldt geheel Zeeland als werkgebied. Kuzee werkt voor alle nationale en internationale verzekeringsmaatschappijen en alarmcentrales.

De opdracht

Voor Kuzee Autologistiek bouwden we een complete bedrijfswebsite. Deze is voorzien van een Content Management Systeem (CMS) zodat de website gemakkelijk bijgehouden kan worden. De site is ook voorzien van een nieuwsmodule zodat ook nieuwsartikelen geplaatst kunnen worden.

In 2014 is aan de website ook nog een speciaal onderdeel toegevoegd waarmee klanten eenvoudig online hun autotransporten kunnen plannen. Een uniek systeem in Nederland, geheel op maat gebouwd door Provicom Multimediadiensten. Wij maakten een webapplicatie waarmee klanten dankzij een koppeling met het bestaande planningssysteem zelf hun transport kunnen aanmelden. Hierdoor zijn minder handelingen nodig en is de kans op fouten bij het plannen en uitvoeren van de transporten minimaal.

Dit zegt de klant:

Mark Kuzee, mede-eigenaar van het familiebedrijf en verantwoordelijk voor de planningen: “Tot voor kort kwamen alle aanvragen voor autotransporten bij ons binnen via e-mail of per telefoon. Dat zorgde regelmatig voor onvolledige aanvragen. Want om een transport goed uit te kunnen voeren is het natuurlijk van essentieel belang dat we beschikken over de juiste laad- en loslocaties. Bovendien moet duidelijk zijn voor wiens rekening de kosten komen. Die gegevens waren niet altijd helder.”

Kuzee: “Provicom maakte voor ons een webapplicatie die gekoppeld is aan ons planningssysteem. Hierdoor kunnen klanten zelf een transport aanmelden en beschikken we automatisch over alle benodigde gegevens. De afhandeling kan hierdoor veel sneller plaatsvinden. Bovendien is de kans op fouten eigenlijk gereduceerd tot nul.”

Bekijk nu de website: www.kuzee.com.
Bekijk nu het planningssysteem: klik hier.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »