Creatieve professionals in zichtbare communicatie.
Één van onze tevreden klanten:

» Klussenbedrijf Von Wasserthal

Introductie

Klussenbedrijf Von Wasserthal uit Middelburg bestaat sinds 1999 en voert zeer diverse werkzaamheden uit bij zowel particuliere als zakelijke klanten. Peter von Wasserthal kunt u inzetten voor het schilderen van de binnen- en buitenkant van uw huis tot het plaatsen van een nieuwe keuken. Maar ook voor het behangen van uw woonkamer, het snoeien van uw heg of het leggen van een laminaatvloer.

De opdracht

Voor dit klussenbedrijf bouwden wij in maart 2013 een gloednieuwe website. Wij maakten ook enkele foto's. Verder leverden wij een compleet pakket drukwerk bestaande uit stickers, briefpapier, enveloppen en visitekaartjes.

Bekijk nu de website: www.klussenbedrijfmiddelburg.nl.


« Ga terug naar: Referenties


» Voorbeelden

Administratiekantoor Compurad, Middelburg

Compurad bedient particuliere en zakelijke klanten en verzorgt onder meer administraties, aangifte inkomstenbelasting en startersbegeleiding.

Lees verder »
HVZeeland.nl, Middelburg

HVZeeland.nl biedt calamiteitennieuws enis met 3,3 miljoen pageviews per maand één van de grootste nieuwssites van Zeeland.

Lees verder »
Brasserie/Vistaria De Fontein, Westkapelle

Brasserie De Fontein en Vistaria De Fontein zijn gevestigd in Westkapelle. Het familiebedrijf is al ruim 50 jaar te vinden aan de Markt.

Lees verder »